Atminties Stačiakampio Formos Klasikinis Unisex Akiniai Akinių Rėmelių Akiniai Skaidraus Lęšio Rx

Atminties Stačiakampio Formos Klasikinis Unisex Akiniai Akinių Rėmelių Akiniai Skaidraus Lęšio Rx

w111894

Nauja

Yra sandėlyje

€9.65 €6.75
Vnt.

Žymos: akinių taškus, akinių rėmeliai vyrų titano, akinių rėmelis titano, titano tr90, taškus turas, akiniai iš titano, , rėmo stiklo, taškus titano, tinka per, akinių rėmeliai.

Atminties Stačiakampio Formos Klasikinis Unisex Akiniai Akinių

Rėmo Akiniai Skaidraus Lęšio Rx

Objektyvo dydis:54mm/2.20"

Lęšio aukštis:40mm/1.42"

Šventykla ilgis:140mm/5.51"

Bendras plotis:136mm/5.35"

Pastaba:Kai rėmai yra pateikta, ir jie ateina su skaidraus plastiko demo objektyvams .jei norite, Rx,prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos.

Matinė juoda

Blizgios juodos spalvos

Juoda smėlio spalvos

Ruda

Juoda raudona

Juodai mėlyna

Juodai žalia

APMOKĖJIMAS IR PRISTATYMAS

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

PRISTATYMAS

* Prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas po mokėjimo gavimo

* JAV/JK užsakymai,prekės bus išsiųstos per registruotu oro paštu iš Kinijos,dažniausiai trunka 7-15 dienomis atvyksta į šios trys šalys,bet pristatymo laikas priklausys nuo vietoves ir kitų tiksliųjų veiksnius mes galime 't kontrolės.

*Tarptautinių užsakymų,paprastai ji trunka 20-35 dienų nuo atvykimo,tačiau pristatymo laikas priklausys nuo vietoves ir kitų tiksliųjų veiksnius mes galime 't kontrolės.

* Siunčiame prekes pagal jūsų adresą jei taip, prašome įsitikinkite, kad jūsų gavimo adresu, prieš perkant.

* Jei pirkėjas negauna prekių po laiko, kaip mes pažadėjo, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant visus atsiliepimus ar iškelti bet kokį ginčą.

Jei pirkėjams reikia EXPRESS PRISTATYMAS, patinka susisiekite su mumis, ir tai reikia papildomo mokėjimo už pašto išlaidas.

Grąžinimo politika:

Mūsų produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės.Jei prekę gavote yra sugedęs ARBA Kartais viskas tiesiog nėra tinkami kaip jums patinka, prašome atsiųsti mums laišką per 30 dienų.Mes grąžinti visą sumą, kad jūs greitai po to, nustatyti defektus.

Mes esame įsipareigoję savo pasitenkinimą po jūsų pirkimo.Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti jokiu būdu, prašome suteikti mums galimybę išbandyti ir padaryti jį teisę, prieš išvykstant atsiliepimus

Prašome būtinai susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų apie šią prekę!!!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai