Jade Roller su Guašas Grandiklis, Veido Masažas Grožio Roller "Guasha Rinkinys Natūralus Jade Akmuo, Veido Masažas Roller" Rinkinį

Jade Roller su Guašas Grandiklis, Veido Masažas Grožio Roller "Guasha Rinkinys Natūralus Jade Akmuo, Veido Masažas Roller" Rinkinį

w111131

Nauja

Yra sandėlyje

€25.72 €12.61
Vnt.

Žymos: gamtos guasha, putų roll, jade roller, aptonia masažo rinkinys, veido massag, jade roller rinkiniai, massag roller, guašas grandiklis, didelis masažas roller, veido ledo roller.

Jade Roller su Guašas Grandiklis, Veido Masažas Grožio Roller "Guasha Rinkinys 100% Natūralus Jade Akmuo, Veido Masažas Roller" Rinkinį

NEĮTIKĖTINAS PALENGVĖJIMAS, KAD JŪSŲ ODA:

Mūsų jade volai gali daryti stebuklus, siekiant padidinti savo grožį.Jis yra puikus padėti su paburkimą paramos, ypač reljefiniai akis.Šis jade veido roller yra pagamintas iš autentiškų jade akmuo.Šis jade veido volelis yra labai eye roller ir limfos drenažas massager. 100% autentiškas jade volelis veidui, pagaminti iš nekilnojamojo jade veikia kaip puikus Ledo massager akių paburkimą paramos.

GALI BŪTI NAUDOJAMAS KAIP LEDO VOLELIS VEIDUI:

Be gamtos naudą Jade šį veidą roller massager gali būti kairės į šaldytuvą.Jūsų veidas bus gauti papildomos limfos drenažas su šalto jade, kaip jums yra sukti ją visoje savo veidą.

GALI BŪTI NAUDOJAMAS VISO KŪNO:

Tai neįtikėtinai universalus masažuoklis įrankis gali pakelti jūsų viso kūno, įskaitant jūsų kojų, dilbių.Mūsų jade akmuo roller yra taip paprasta naudoti, kad pridedant odos volelis savo rutinos, bus greitas ir efektyvus.

NEKILNOJAMOJO JADE AKMUO = ANTI-SENĖJIMO NAUDĄ:

Mūsų veido jade roller yra pagamintas iš autentiškų jade akmenys.Naudą šis akmuo yra labai daug.Jie net gali padėti sumažinti išvaizdą dvigubo smakro!Masažas reguliariai gauti geriausius rezultatus.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<