Raudonas Apsiaustas Aksomo Gobtuvu Žaliojo Unisex Moterims/Vyrams Šalies Hallowmas Cosplay Kostiumų Kalėdos Žaliasis Šalikas apsiaustu

Raudonas Apsiaustas Aksomo Gobtuvu Žaliojo Unisex Moterims/Vyrams Šalies Hallowmas Cosplay Kostiumų Kalėdos Žaliasis Šalikas apsiaustu

w110332

Nauja

Yra sandėlyje

€50.39 €30.24
Vnt.

Žymos: cape red velvet vyrai, kepurės pelerinos, žaliojo elegantiška suknelė, hokage apsiaustu cosplay, kailis suknelė moterims, su gobtuvu žaliojo liemenė, pusė apsiaustu moteris, didelis pelerinos, didelis gobtuvu cape, balta žaliasis šalikas.

Aukštos kokybės ir geros medžiagos.Svoris 700-1000g.

Prekės aprašymas:

Aksomo padarė su mano asmeninio dėmesio į detales ir dizainas!

Super dydžio Viduramžių gaubtas - 22" high 17" giliai!

Visiškai 51 -- 63 Cm ( dydis:S, M, L, XL arba XXL pasiimti ) - ( atgal kaklo iki apačios apsiuvas )

Gotikos perimetras - 185-195 ( dydis: S, M, L, XL arba XXL pasiimti ) cm aplink apačios apsiuvas!

Tai yra išorinio velvet, viduje yra plona satino medžiaga, su skrybėlę.Skraistę pamušalas ant apykaklės yra visiškai sujungtas kartu priekinės siūlės.Žaliojo be Žaliojo rankovės išeiti Helovinas, šalis, Maskuotis, vestuvių, scene apsirengti.Magija.Akrobatinis...

Prašome pasirinkti ilgio jums reikia.Jei norite traukinių.Prašome pasirinkti didesnį skaičių.Ačiū!

Dydžių Lentelė / Apsiaustu Dydžio Vadovas:

1. Pristatymo kaina: Spustelėkite "Pristatymas ir apmokėjimas" tab produktų aprašymo puslapis, ir jūs pamatysite, pristatymo detales.Jūs galite apskaičiuoti siuntimo išlaidų įvesdami reikiamą informaciją.

2. Laikas tranzitu: Tranzito metu skiriasi su skirtingais pristatymo būdus.

3. Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę.Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 3 iki 15 darbo dienų. 4: becaue skirtingų transporto senėjimo kiekvienoje šalyje.Taip

yra skirtumas, atvykimo laiką.Prašome suprasti.

Standartinis transportas dažniausiai pasiekia U. S. ir Europos šalių 20-30 darbo dienų.Bet nuo 35 iki 50 darbo dienų.Rasite mane prieš perkant.Ačiū!

Tarptautinės Pirkėjai –

Prašome Atkreipti Dėmesį:

a) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

b) patikrinkite, ar su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Apie mus: klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų, labai ačiū už jūsų kantrybę.

Džiaugiuosi, kad atsakytumėte į visus klausimus.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai