Kokteilis Purtyklė, Nustatyta 17pcs Barmeno Įrankiai Bostono Cup Kit 750/550ML Vyno Maišytuvas Medinis Rėmas su Viskio Akmens Baras Priedai

Kokteilis Purtyklė, Nustatyta 17pcs Barmeno Įrankiai Bostono Cup Kit 750/550ML Vyno Maišytuvas Medinis Rėmas su Viskio Akmens Baras Priedai

w109753

Nauja

Yra sandėlyje

€36.48 €25.53
Vnt.

Žymos: kolba viskio, baras žmogus priedai, BARAS, naujovė vyno aksesuarai, kokteilių taurė, baras purtyklė, barų barmenai, kokteilių rinkinys, metalo barmenas rinkinys, baras nustatyti.

Savybės:

Baras Rinkinys Apima Visus Jūsų Poreikius

Jį sudaro: Maišytuvas, ledo kiaurasamtis, ledo žnyplės, grūsti popsicle, jigger, baro šaukštas, hipokampo, mediniai, vyno kamštis, slidžios ju, medinis stendas, ledo dalelių*4

Aukštos Kokybės Nerūdijančio Plieno

Šis kokteilis purtyklė rinkinys yra pagamintas iš kokybiško NERŪDIJANČIO PLIENO, kuris nesukelia pavojingų cheminių medžiagų, nei turėti įtakos skonio kokteilis.

Stilingas Bambuko Stendas

Šis elegantiškas bambuko stendas padidina baras priemonių prieinamumą, mažinant plieno įbrėžimų ir pašalinti įrankis nuostolių.Šis stendas yra ne tik funkcionali, bet ji taip pat daro gražus dekoro detale, bet namuose ar bare.

Gėrimas Patiks

Šis Barmenas Rinkinys leidžia eksperimentuoti su degtinės, škotiško, ir kitų alkoholinių ir nealkoholinių gėrimų laimės jūsų svečiai.Yra puiki priemonė, siekiant padėti jums padaryti skanus vynų mišinys ir pateiks jums skanus kokteilis.

Atvėsina Be Skiedžiant

Nerūdijančio plieno gerti ledo kubeliai su užapvalintais kraštais nebraižo stiklų.Ne, nepatogus ledų tirpimo ant jūsų stalo, tai yra gera alternatyva tradicinių ledų, nes ji yra daugkartinio naudojimo, todėl nėra jokių atliekų.Nuplaukite juos po naudojimo išdžiovinkite juos ir laikyti juos vėl į šaldiklį pasiruošti savo kitą gėrimą.

Užjūrio W arehouses Pateikti

Mes turime sandėliuose, Rusijoje, Ispanijoje, Lenkijoje, Prancūzijoje, jav ir Ukrainos.Jei pasirinksite mūsų užjūrio sandėlio, jūs galite gauti savo paketą per 10 dienų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Nerūdijančio Plieno, Medžio

Maišytuvo talpa: 350ML, 550ML, 750ML

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos;

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Pakuotės Patenkintas:

1 x Kokteilis purtyklė, nustatyta

nustatyti objekto nuotraukos

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai