ShenDi YaTe Auto AC Automobilių Oro Kondicionieriaus Garintuvas, BMW MINI Cooper L4 1.6 L R56, R50 64111499134/27-33765 dydis 240*225*60mm

ShenDi YaTe Auto AC Automobilių Oro Kondicionieriaus Garintuvas, BMW MINI Cooper L4 1.6 L R56, R50 64111499134/27-33765 dydis 240*225*60mm

w109734

Nauja

Yra sandėlyje

€38.00 €34.96
Vnt.

Žymos: 12v kondicionierius, 12v oro kondicionierius, automobilių, oro kondicionavimo sistemos, automobilių gerbėjas, oro kondicionavimo sistema metras, mi oro kondicionavimo sistema, 12v automobilinis ventiliatorius, oro kondicionavimo sistema oro kondicionavimo sistema, 12 v oro kondicionierius, automobilių oro kondicionieriai visata.

Dėmesys Rusijos Draugais: 1. Prašome įvesti savo vardą, pavardę, įskaitant jūsų vardas, antras vardas ir pavardė, kai atliekant mokėjimą;

2. Prašome įvesti savo adreso, įskaitant savo Butą Nr. Gatvė,Miesto, Regiono ir šalies, Kitaip jūsų pakete tikriausiai bus grąžinami!

3. Mes nesame atsakingi už SAVO KLAIDĄ.

Pirkėjai yra atsakinga už bet kokio draudimo, jie jaučiasi reikalingas

Apie vietinių mokesčių ir importo muitus

Vietinių mokesčių ir importo muitus, gali atsirasti kai kurių šalių ir kurios nėra įtrauktos sumos, įrodyta.Pirkėjas ar gavėjas siunta yra atsakingas už visus tokius mokesčius ir muitus.Mūsų produktas yra parduodamas visame pasaulyje, ir mes negali garantuoti, kad atitinka importo reikalavimas kiekvienai šaliai.Jei kyla abejonių,susisiekite su savo šalies muitinės tarnyba išankstinio užsakymo.

Pavadinimas prekė: Renault Koleos garintuvas core

Dydis: 245*225*50mm

Šiltas eilutę: prieš perkant, prašome palyginti nuotraukos ir dydis panašus į mūsų nuotrauką, jei norite galite tiesiogiai įsigyti, jei ne, prašome nurodyti jūsų originalaus nuotraukas bei dydžio, mes pirmą kartą jums rasti tinkamą jūsų garintuvas!

Jei jums reikia pirkti kartu plėtimosi vožtuvas, išsiplėtimo vožtuvą kaina yra $20 vienas vienetas, prašome susisiekti su mumis, ačiū!

Įpakavimas: 1 VNT Prašome perskaityti pirkėjų : 1. Prašome turi patikrinti prieš perkant prekių aprašymas ar nuotrauka atitinka jūsų originalaus automobilių prekės plaukų, jei jums nereikia ne patinka, pateikite nuotrauką, kad galėtume rasti tinkamą prekes jums.

2, jei prekes gavo netinkama, galite bandyti perduoti ar dovana draugams ir šeimos nariams;

3. Jei jums reikia grąžinti ir pakeisti, tada grįžo į krovinių apmoka pirkėjas, ir mes dar kartą išsiuntė krovinių moka pirkėjas.

4. Jei jums reikia grįžti, ir grąžinamosios išmokos, tada grįžo į krovinių apmoka pirkėjas, ir mes išskaičiuos laivybos krovinių iš Kinijos, poilsio pinigai grąžinami pirkėjui.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai