10 1Fish Akių Plataus Kampo Objektyvas Makro Fisheye Objektyvo Zoom "iphone" 7 8 plus XS MAX X Mobiliojo Telefono Kameros Objektyvo Rinkinys

10 1Fish Akių Plataus Kampo Objektyvas Makro Fisheye Objektyvo Zoom "iphone" 7 8 plus XS MAX X Mobiliojo Telefono Kameros Objektyvo Rinkinys

w109616

Nauja

Yra sandėlyje

€10.37 €7.78
Vnt.

Žymos: telefonų kameros objektyvas, nešiojamų telefono objektyvas, "iphone" 10 atveju keliautojas, grupė iphone xs, "iphone" x tele, "motorola", telefono zoom, ekranas xs max, objektyvas ant telefono "samsung", agptek "iphone" objektyvas.

Ten-Į-Viena Universali Išorinė Telefono Objektyvą Stiprus Perspektyvą, Poveikį, Didinti Infekcija Optinio Stiklo 1 Vnt

Savybės:

1."Žuvies akies" objektyvas gali padaryti, kad nuotraukos turi stiprų perspektyvą, poveikį ir sustiprinti infekcija.

2.Plataus kampo objektyvas turi platų matymo kampą ir platų matymo lauką.Gylis yra ilgas ir gali parodyti labai įvairių aiškumo; diapazonas šaudymo yra platesnė nei originalas, fotografuojant peizažus, miesto pastatų ir didelio masto fotografijos, šalys ir šeimos nuotraukos, visi turi gerus rezultatus.

3.Makro objektyvas yra 15 kartų makro, ir veiksmingai fokusavimo atstumas yra 2-3CM.Fotografuoti mažus objektus ir visiškai rodyti duomenis; atrasti grožio informaciją ir jaustis mikro pasaulyje.

4.Į telekonverteris yra 2x telekonverteris, kuris gali padidinti optinis židinio nuotolis, mobiliojo telefono ir tinka portreto fotografavimas.

5.Poliarizuoti lęšiai yra plačiai naudojamos spalvos ir juodos ir baltos fotografijos, panaikinti arba sumažinti stiprius atspindžius ant nemetalinių paviršių, ir taip panaikinti arba sumažinti blyksnius.Pavyzdžiui, kraštovaizdžiu ir kraštovaizdžio fotografijai, ji dažnai yra naudojamos siekiant reikšti tekstūros objektų stiprių atspindžių, pabrėžti, dekoracijos už stiklo, patamsinti dangų, ir išreikšti mėlynas dangus ir balti debesys.

6.Šešiakampis objektyvas gali sukurti šešių apskrito nuotraukas ir pridėti nuostabi atspindintis poveikį juos užfiksuoti begalinis naujų modelių ir naujų modelių.

7.Trikampio lęšiai gali sukurti trijų raundų nuotraukas ir pridėti nuostabi atspindintis poveikį juos užfiksuoti begalinis naujų modelių ir naujų modelių.

8.Į starlight objektyvą galima pasukti šviesos šaltinis nuotrauką į 4-line star punkte, sukurti romantišką ir vaikišką nuotaiką, ir padidinti meno poveikis, nuotraukos.

9.Radiacinės objektyvas leidžia jums imtis vizualinį efektą, panašų į spinduliuotės, šis poveikis leidžia jums lengvai fotografuoti su nuostabiu vizualinio poveikio.

10.Teka vandens objektyvą gali padaryti nejudamą objektą šaudyti dinaminis efektas judesio, ir tai gali užtrukti nuostabus ir kūrybos nuotraukas be pagalbos, bet vaizdas programinės įrangos.

Aprašymas:

Su micro objektyvas mobilųjį telefoną, jūs galite lengvai imtis profesionalios fotografo lygio, aukštos raiškos detalėmis, minkšta lauko gylis, ir patirties neturi precedento ir rafinuotas pasaulyje.

Techniniai duomenys:

Spalva:juoda

Stiklo medžiaga: HD stiklo

Metalo medžiaga: aliuminio-magnio lydinio

Pakuotė:

1 * išorės telefono objektyvas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai