MP3 Grotuvai Hidizs AP80 PRO Dual ESS9218P "Bluetooth" Nešiojamų Muzikos USB DAC Hi-Res Audio DSD64/128 Apt-X/LDAC FM Žingsnis Skaitiklis

MP3 Grotuvai Hidizs AP80 PRO Dual ESS9218P "Bluetooth" Nešiojamų Muzikos USB DAC Hi-Res Audio DSD64/128 Apt-X/LDAC FM Žingsnis Skaitiklis

w109606

Nauja

Yra sandėlyje

€142.70 €114.16
Vnt.

Žymos: mp3 bluetooth mi, cd, dap, audio dac, garso automobilį, hibi, csr8675, kia usb, fm radijas, m3 grotuvas bluetooth.

Spustelėkite paveikslėlyje nuorodos į pirkimo HIDIZS Odos Atveju AP80 PRO

MP3 Grotuvai Hidizs AP80 PRO Dual ESS9218P "Bluetooth" Nešiojamų Muzikos USB DAC Hi-Res Audio DSD64/128 Apt-X/LDAC FM Žingsnis Skaitiklis

Priedai: 1*C Tipo kabelis 1*C Tipo į Micro OTG Kabelis 1* Silicio Protektoriaus Atveju 1* Ekrano plėvelė, PET raštas 1* Odinis Dėklas +Raištį(Pasirinktinai) 1* Naudotojo vadovas

Fantastinis Dual DACs Visiškai Subalansuotas Nešiojamų Lossless Muzikos Grotuvas AP80 PRO

Dual ESS9218P Žingsnis Counter FM Radijo Samsung 2.45 IPS HD Touchscreen Aliuminio Lydinio CNC Integracija Matmenys:61 x 56 x 13.8 mm HiBy Nuorodą、UAT、MSEB Funkcijų Paramos Dvikryptis Bluetooth 4.2 ir APT-X palaikomas USB DAC FPGA Aparatūros Dekoduoja DSD64/128 50 Dienų Giliai veikiant Budėjimo režimu(9 valandos BAL,13 valandų Po) Japonijos ALPĖS tūris Varantys Paramos Sony LDAC Hi-Res Audio Sertifikavimo

Dual VPK Žetonų,lndustry Pirmaujančių Veiklos

Įrengta dviguba ES9218P VPK lustai su galingu dekodavimo.SNR+130dB,DNR+121dB ir THD+N-114dB,rodikliai yra puikus užtikrinti šeimyna kokybės garso galo.subalansuotas 2,5 mm Vieno baigėsi 3.5 mm Vieno baigėsi 3.5 mm ir subalansuota 2,5 mm lizdai apšviesti viena kitai,jūs esate tikri, geriausią klausymo patirtį.

Aukšto Tikslumo FPGA Lustas

Su specialiais FPGA lustas HBC3000,tikslumo skaitmeninės muzikos atgaminti gali būti padidintas meistras laikrodis ir laikrodis drebėjimas gali būti visiškai kontroliuojami.Tuo tarpu,ji gali aparatūros iššifruoti gimtoji DSD 64/128.

Gauti Neeilinis Touch-Screen Patirtis

Samsung2.45" (480 x 360)IPS HD touchscreen su aiškaus vaizdo kokybės,greito atsako laiko,raiškiojo vaizdo duomenis ir patogų žiūrėjimo patirtį.

Galingas Žingsnis Counter Funkcija

Su didelio tikslumo žingsnis counter funkciją,AP80 PRO gali pateikti tikslią atviras treniruotes duomenų, kad sukelti absoliuti harmonija, muziką, gyvenimą ir sporto.

Balso Nuo Pasaulio

Prašome kreiptis dėl radijo, jei trūksta susidomėjimą muzika.Masinis aukštos kokybės radijo programų,tokių kaip finansų,pramogų,sveikatos,emocijų istorija ir kt.Jūs niekada jaustis vienišas ir bejėgis.

ARTISTICMINIMALISTICSTYLE

Priėmė Minimalizmo estetika, dizainas ir 5 Ašių CNC technologija.vientisas didelio tankio aliuminio kūnas yra pilnas meno bruožai.Tuo tarpu,sumanus Japonijos ALPĖS tūris varantys atneš jums mechaninė žavesio.

Remti Įvairių Lossless Perdavimo Protokolai

AP80 PRO palaiko Dvikryptis "Bluetooth" 4.2,Hiby UAT, Sony LDAC ir APT-X. Ji gali išvesti kaip "Bluetooth" garso šaltinis, bet taip pat gali būti profesionalus "Bluetooth" dekodavimo stiprintuvo.

Ilgai veikianti Baterija Ilgai Hoursof Smagu su Jumis

(9 valandos BAL,13 valandų PO.) 50 dienų giliai laukimo ir 13 valandų nepertraukiamo grojimo tai nereikia imtis daug laiko ir pastangų, apmokestinimo.Muzikos kelionę.80 PRO padarys viską, kad padėtų jums ilgesnį laiką.

UAT-Ultra Garso Perdavimo

Unikalių Savybių|HiBy Nuorodą/Nuotolinio Valdymo Funkcija.lVolume Kontrolės Grojaraštį Valdymo Padengti Sinchronizavimo 2UAT yra naujoji "Bluetooth" garso kodekas sukūrė HiBy.Remti pramonę-aukščiausia neigiamajam 192kHz pramonės-didžiausias duomenų pralaidumo 1,2 Mbps,net pritaikyti ir optimizuoti save įvairių muzikos žanrų。

Paramos Dvikryptis USB DAC

(Parama "Windows", " Mac " sistemoms, o kai kurie mobilieji telefonai su OG funkcija) Į AP80 PRO gali būti skaitmeninio šaltinio prijungus USB amp su VPK įvesties funkciją,taip pat gali būti prijungtas prie mobiliojo telefono ir kompiuterio kaip išorinį dekodavimas amp.Visuose tavo įrenginiuose gali būti įjungtas į profesionaliosios muzikos grotuvas su HiBy Nuorodą ir MSEB funkciją.

Hi-Res Audio Sertifikavimo

Į AP80 PRO yra sertifikuota pagal Hi-Res Garso,kuris yra standartas aukštos kokybės garsą, produktai suformuluoti pagal JAS ir CEA,jau pripažino ir palaikoma daug mėgėjas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai