Nerūdijančio Plieno Kambariniais Gyvūnėliais Žirklės Gyvūnų Plaukų Clipper Įrankių Rinkinys

Nerūdijančio Plieno Kambariniais Gyvūnėliais Žirklės Gyvūnų Plaukų Clipper Įrankių Rinkinys

w109409

Nauja

Yra sandėlyje

€12.04 €8.43
Vnt.

Žymos: žirkliniai pritaikyti, pro plaukų žirklės, mažas jaunikis, žirklės plaukų lakmuso, pastangų žirklės, kairėje plaukų žirklės, forbici pet grooming, kelnaitės pet grooming, viliojimo priemonė šunims, kanpeki šunų viliojimo žirklės.

Aprašymas:

Šunų & Cat Viliojimo Komplektai: 7 vienetų šunų viliojimo rinkiniai ateina su pjovimo žirklės, retinimo šlyties, lenktas žirkles, šukavimas šukomis už pašalina painiojimąsi, kilimėliai, palaidi plaukai ir nešvarumai.Skatina odos ir plaukų folikulus.

Sunkiųjų Nerūdijančio Plieno Konstrukcija: Naminių gyvūnų žirklės yra pagaminti iš visiškai aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno išskirtinis ilgaamžiškumas ir tikslumo rezultatus.

Specialaus Dizaino, skirti Jūsų Augintiniui: lenktas žirklės turi didėjimo lenkimo ir žemyn, lenkimo, todėl unikalus dizainas užtikrina pakartotinis sporto traumų.Idealiai tinka viliojimo jūsų augintinė namuose, lengvai, nuostabų naminių gyvūnėlių kirpimas rinkinys patenkinti visus jūsų augintinio czesanie poreikius ir reikalavimus.

Geras Patikslinimas: Ergonomiškai suprojektuoti, kad įtampa yra lengva būti koreguojama rankenėlė patogiai.Rankenos ir kontūrai, kad būtų užtikrinta, lengvas ir lengvai iš darbo.Retinimo ir lenktos žirklės gali būti naudojamas su dešiniąja arba kairiąja ranka.

Aštrus ir Patvarus: Šuo grooming žirklės formos pjovimo briauna su tvirtos konstrukcijos užtikrinti, lengvas ir lengvai iš darbo.Šuo grooming žirklės tinka visoms jūsų augintinio czesanie poreikius ir reikalavimus, ypač dirbti išsamiai.

Savybės:

Idealiai tinka viliojimo jūsų augintinė namuose, lengvai šioje kreivų nustatyti, nuostabių gyvūnėlių kirpimas rinkinys patenkinti visus jūsų augintinio czesanie poreikius ir reikalavimus。

Naudojimas:

Tiesiai žirkliniai: kostiumas Europen liaudies ranka ir visų rūšių czesanie poreikius.Naudojamos apdailos, formavimas, ir patterning.

Dantų žirklės žirkliniai: daugiausia naudojami, kad plaukai plonesni.

Iki-lenktas žirkliniai: disko kreivės aukštyn, daugiausia naudojami dėl šios jautrios dalys, akių, nosies, veido, ausų, ausų.

Žemyn lenktas žirkliniai: daugiausia apdaila ir formuoti kailinius ant veido, keturias kojas, aplink kontūras šuns kūnas.

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas + Gumos

Pakuotės Turinys:

1 * tiesiai žirklių

2 * lenktos žirklės

1 * dantų žirklės žirklių

1 * tiesiai šukos

1 * apliejimo krešulys

1 * žirklių krepšys

Atkreipkite Dėmesį:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai