Go Pro Vlogging Būsto Atveju Rėmas Padengti su Šaltu Batų Kalno už GoPro Hero 7 6 5 Rode Videomico Boya PAGAL MM1 Mikrofonas

Go Pro Vlogging Būsto Atveju Rėmas Padengti su Šaltu Batų Kalno už GoPro Hero 7 6 5 Rode Videomico Boya PAGAL MM1 Mikrofonas

w109237

Nauja

Yra sandėlyje

€12.00 €8.40
Vnt.

Žymos: karaoke magija mikrofonas, go pro mount, lempos gopro 7, gopro trikojo, iphone mic rode, boya pagal m1, kaina gopro hero 5, microphon, jojo, PAGAL MM1.

Ulanzi V2 Vlog GoPro Apsauginis Korpusas Atveju

【Rezervuota Mikrofono Adapteris Vieta】, Specialiai Sukurta Mikrofono Adapteris Poziciją,puikiai išspręsti adapteris išleisti problema.

【Lengva įdiegti】Lengvas Atveju GoPro HERO 7 6 5. Nešiojamų imti, gali būti montuojamas ant dviračių, handrack, šalmas, krūtinės diržo ir pan.

【Vaizdo ir Vlog Kūrėjas Atveju】Pageidaujamą atveju priedų, naudojamų pro fotografų ir vaizdo kūrėjai dėl "YouTube", karšto batų kalno viršūnėje šiuo atveju prijungti flash, GPS locator, vaizdo, šviesos, mikrofonas ir kt.

【Šalto Batų Kalno Viršuje】Su Šaltu Batų Kalno Viršuje, jūs galite prijungti mikrofoną ar led vaizdo šviesos, apie tai būtina Gopro Vaizdo Fotografavimo.

【Super Lengvas】, Kad Gopro Vlog Atveju buvo pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, jis yra super lightweigt ir nešiojamų.

Kas dėžėje?

1 x V2 GoPro Atveju(su logotipu ar ne laivo atsitiktinės)

1 x Adapteris (Dovana)

1 x mini Trikojį (pasirinktinai)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai