4pcs Veido Kaukė su 20pcs Aktyvintos Anglies Filtras Daugkartinio naudojimo Anti-Smogas Burnos Kaukę KD2.5 Vėjo Ir Dūmų Taršą Respiratorius

4pcs Veido Kaukė su 20pcs Aktyvintos Anglies Filtras Daugkartinio naudojimo Anti-Smogas Burnos Kaukę KD2.5 Vėjo Ir Dūmų Taršą Respiratorius

w109193

Nauja

Yra sandėlyje

€8.52 €4.77
Vnt.

Žymos: "formulės-1" kaukė, Kaukę Nuo Dulkių., headcrab, biologinio pavojaus kaukė, veido kaukė virusas, half life headcrab, bmw veido kaukė, half life 2 headcrab, half life, puskauke.

Daugkartinio naudojimo Anti-Smogas kaukė, KD2.5 Vėjo Ir Dūmų Taršą Respiratorius

Prašome būti maloniai prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.

Pardavimo taškas:

T jis pakeičiamas aktyvintos anglies filtras gali pašalinti didžiąją dalį dūmų, žiedadulkių, migla, cheminių medžiagų, ir kt.Ši kaukė padės jums kvėpuoti švaresnę ir sveikesnę.

Auskarai yra lengva reguliuoti, todėl kaukė tinka jūsų nosį ir burną puikiai.Dydis gali būti reguliuojamas, kad tiktų daugumai žmonių galvos rūšių.

Yra nosies įrašą, kad būtų galima formuoti padidinti sandarinimo poveikio kaukė ir užkirsti kelią akiniai nuo garinimo, kai kvėpavimas.

Ši kaukė gali būti naudojamas norint apsisaugoti nuo kenksmingo purvo daleles, KD2.5, transporto priemonių išmetamųjų dujų, medienos gaminiai, žiedadulkių alergija ir dūmų.Ji idealiai tinka žmonėms, kuriems gresia kvėpavimo takų ligų ir gyventi ar keliauti vietovėse, kuriose oro tarša didelė,/smogas lygiai.

Kaukė lukštais gali būti plaunami, kai jis bus nešvarus, ir filtras yra keičiamas.

ypatybė:

Medžiaga: Medvilnė

Lytis: suaugęs

Dydis: Vienas dydis

pastaba:

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas

Pakuotės Turinys:

4 x kaukė

20 x filtras

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai