Vėžlys Atgal Lemputės Viso Spektro Saulės Šviesos Roplių Uvb+Uva3.0 Driežas Šildytuvas Su Lengva Įdiegti

Vėžlys Atgal Lemputės Viso Spektro Saulės Šviesos Roplių Uvb+Uva3.0 Driežas Šildytuvas Su Lengva Įdiegti

w109087

Nauja

Yra sandėlyje

€3.71 €1.78
Vnt.

Žymos: šildytuvas lemputės, sty roplių, reptil uvb, saulė stiklo šildytuvas, antikvariniai rankšluostį baras, lemputė uvb, reptil, šildytuvas, antikvariniai žalvaris rankšluostį baras, reptil terariumai.

Savybės:

1.Reguliuojamas Jungikliu ryškumas šviesos gali būti koreguojama, atsižvelgiant į paklausą, vasaros temperatūra yra aukšta, temperatūra gali būti koreguojama mažai, žiemos temperatūra yra žema, o temperatūra gali būti koreguojama aukštas.

2.Konstrukcija: stabili įrašą dizainas, lempos laikiklis gali būti patikimai pritvirtintas ir jis yra labai atsparus slydimui.

3.Puikiai: Puikiai tinka Roplių, Varliagyvių ir Smulkūs Gyvūnai, pavyzdžiui, jav, Vėžliai, Driežas, Gyvatė, Voras, Triušių, Ežys, Paukščių, Žiurkėnai, Vištienos Narveliuose ir t.t.Visos jos bus mėgautis šiluma be šviesos.

4.Plačiai Naudoja:Tinka vėžliai, vandens vėžlių, driežų, gyvačių ir kitus laipiojimo augintiniai.

5.lengva įdiegti: 360 ° besisukantis įrašo šviesa yra lengva įdiegti ir praktiška naudoti.Puikiai tinka, jei jūsų vėžlys neturi eiti į lauką ar gauti sufficent saulės spindulių.

Aprašymai:

1. Atnaujinti keramikos lempos galva, aukštos temperatūros varža, ilgesnis tarnavimo, bet kuria kryptimi padarinių, aukštos temperatūros varža 360 laipsnių sukimosi.

2. Ropliai reikia UVB šviesos įsisavinti ir panaudoti kalcį.Tai yra labai svarbu už sveiką kaulų augimą ir prevencijos medžiagų apykaitos ligų.

Techniniai duomenys:

Spalva: Balta

Dydis: 50*50*50mm

Galia:25W,75 W,50W

Pakuotė:

1x UVB 3.0 Saulės Lempa

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai