Zipsoft Ultralight Kompaktiškas, Greitai Džiūstantis Mikropluošto Rankšluostį Paplūdimyje Plaukimo Kempingas, Žygiai Ranka Veidą Rankšluosčiu Lauko Kelionių Rinkiniai 2020 M.

Zipsoft Ultralight Kompaktiškas, Greitai Džiūstantis Mikropluošto Rankšluostį Paplūdimyje Plaukimo Kempingas, Žygiai Ranka Veidą Rankšluosčiu Lauko Kelionių Rinkiniai 2020 M.

w108992

Nauja

Yra sandėlyje

€8.44 €4.80
Vnt.

Žymos: plaukų žmogaus perukas, lol kilmės, kambarys, sauna, žirafa rankšluostį, Paplūdimio cover up, lol, žygiai aksesuarų vaikams, akių mikropluošto rankšluostis, groot baby shower, vonios kambarys rožinė.

Patarimai

Mes esame užsienio prekybos perdirbimo ir Didmeninės, ir drop laivyba yra ir sveikintinas. 1,didmeninė, daugiau jūsų užsakymą, tuo didesnė nuolaida jums bus gauti.Mes net galėtų suteikti paslauga pridėti savo etiketes ir gaminti individualų rankšluostį. 2,drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

PECIFICATION:

Gamintojas: Zipsoft

Dydis ir Svoris:

S : 35cmx75cm (13.8x29.5 colių) 55g

L : 80cmx160cm (31.5x63 cm) 260 g

M: 75cm*135cm (29.5x51.2 colių) 200g

XL:90cm*180cm 320g

(dėl elastingumą, audiniai,sienų medžiaga nėra tiksliai straight)

Medžiaga: Mikropluošto (85% Poliesterio, 15% Poliamidas)

Spalva: Mėlynas Dangus, Mėlyna Violetinė Žalia Geltona Ruda Rožinė

Savybės: oda-draugiškas, lengvi,greitai džiūstantys, super absorbentas Tyrinėti pasaulį be ribų, nesvarbu, Ar esate turistinius visame pasaulyje, išvykos pėsčiomis, plaukimas ar gauti savo fitneso ant, imtis Zipsoft kelionės rankšluostį, kur jums eiti ir jums niekada nereikės per daug-šlapiuose rankšluosčiu dar kartą.Pagaminti iš kokybės mikropluošto, tai aukštos kokybės rankšluostis sugeria penkis kartus daugiau vandens ir sausumos būdu greičiau nei standartinis rankšluosčiai.Plius, tai minkšta, lengvi ir lengvai susilanksto, kad jos tilptų ankštose erdvėse.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai