2020 m. Vyrai Moterys, Vaikai Smart Žiūrėti Fitneso Kraujo Spaudimas Sporto Vandeniui Smartwatch "Android", " IOS " Su Silikono Pridėti Rankų įranga

2020 m. Vyrai Moterys, Vaikai Smart Žiūrėti Fitneso Kraujo Spaudimas Sporto Vandeniui Smartwatch "Android", " IOS " Su Silikono Pridėti Rankų įranga

w10888

Nauja

Yra sandėlyje

€9.77 €7.03
Vnt.

Žymos: smartwatch, dt88 pro smartwatch, namų smart, plonas vaikas smart žiūrėti, smartwatch xiaomi, žiūrėti, vyrų batų, hs6620d smart žiūrėti, lige smartwatch moterims, smartwach vandeniui.

ID116plus Smart Watch Funkcija:

1.Kraujo Deguonies ir Kraujo Spaudimo Monitorius-elementą siūlo pažangias technologijas, įvertinti oxyhemoglobin sodrumas ir slėgis savo kraujo, pasakoja savo fizinę būklę visą laiką ir vietas.

2.Širdies ritmo Monitorius-24-valandų nepertraukiamo širdies ritmo monitorius automatiškai sekti savo organizmo būklę ir sinchronizuoti į prijungtą mobilųjį telefoną.

3.Sėdimas Priminimas-Ši apyrankė bus priminti jums, ar jūs esate sėdi per ilgai ir raginame jus pasinaudoti.

4.Miego Stebėti-Stebi jūsų miego metu, miego kokybę, miego gylis, ir galiausiai parengti savo miego modelį, leidžiantį reguliuoti savo miego įpročiai.

5.Išsamią Sports Tracker-Daugkartinio įrašymo režimai leidžia žiūrėti stebėti savo važiavimų ir fotografavimo atstumas, laikas, kalorijos, taip pat maksimalų ir vidutinį tempą, greitį.

6.Daug Funkcijų-Pedometer,kalendorius, chronometras, signalizacija, yra patogus įvairiose veiklos.Specifikacija:

Suderinamumas: "Bluetooth" 4.0; Android 4.4 & above; IOS 9.0 & virš.

Kalba: Anglų,Prancūzų,Ispanų,Rusų,Arabų,Japonų,Korėjiečių,Supaprastinta / TraditionalChinese

Baterija: 150mAh Paketų Sąrašą:

1 x Smart Apyrankė

1 x Baterija Įrašą

1 x Vartotojo Vadovas

Pastaba: Mieli pirkėjai, tai žiūrėti nereikia įkrovimo kabelį, galima krauti tiesiogiai per įkrovimo vadovas ar USB sąsaja (įkrovimo galvutė nėra komplekte)

Žiūrėti negali būti dėvimi už plaukimo ir maudymosi.Tik ekranas atsparus vandeniui DUK, Kas yra programų, suderinamų su šiuo žiūrėti?Prašome nuskenuokite QR kodą į vadovą ir atsisiųsti PROGRAMĄ pagal mobiliojo telefono sistema. (Atkreipkite dėmesį, kad kitos programos, nebus suderinama su laikrodžių.) Kiek laiko tranzito laikas?Normalus tranzito metu dėl ekonomikos oro sklypai yra 35-60 dienų.Jei jums reikia skubiai, galite pasirinkti registruotų sklypas.Kodėl mano paketas nebuvo atnaujintas, su logistikos informacija?Nes mes siunčiame ekonomiškas sklypai, mes paprastai pamatyti tik dalis logistikos informaciją siunčiančioje šalyje.Ar n jaudintis, mūsų normali laivybos laikas yra 35-60 dienų.Jei jis trunka ilgiau nei laivybos laikas, prašome susisiekti su mumis laiku ir mes jums padėsime.Ką turėčiau daryti, jei produktas negali būti įjungtas?Dėl tolimojo susisiekimo baterija yra tuščia transportavimo metu.Prašome mokestis žiūrėti už dviejų valandų, kai gausite paketą.Jei yra problema su produkto, prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčą.Mes išspręsti šią problemą už jus.

Atsiliepimai 1.Mes esame priklausomi nuo mūsų www.poligon-1.lt reputaciją ir klientų pasitenkinimą,kad pavyks, Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų,prašome palikti gerų atsiliepimų į mus, jei jums patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.jei jūs turite kokių nors klausimų ar klausimą apie jūsų užsakymą,prašome susisiekti su mumis, o ne duoti negetive atsiliepimus ir ginčų,mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

3.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada pasistengsime jums padėti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai