Hzirip Moterų Megzti Megztinis 2020 M. Rudenį Atsitiktinis Visų Rungtynių Moterų Megztinis Su Užtrauktuku Golfo Elegantiškas, Kietas Glausta Office Lady

Hzirip Moterų Megzti Megztinis 2020 M. Rudenį Atsitiktinis Visų Rungtynių Moterų Megztinis Su Užtrauktuku Golfo Elegantiškas, Kietas Glausta Office Lady

w10863

Nauja

Yra sandėlyje

€34.43 €18.25
Vnt.

Žymos: mados megztinis, megztinis fox, elegantiškas megztinis, f megztinis, negabaritinių marškinėlius moterims, china megztinis, gaubtas moterims, megztinis v-kaklo moteris, golfo zip, plonas megztinis.

1. Visi mūsų produktai bus tikrinami po vieną, prieš išsiunčiant. 2. Pirkėjas turėtų patikrinti, ar pakuotė dar gauna.Jei jis yra pažeistas, atliekant krovinių, prašome atsisako pasirašyti, tai ir susisiek su mumis laiku. 3. Jei yra kokybės problemų, prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas nuo gavimo, Mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkintas sprendimas jums. 4. Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti postages jei problemų sukelia jūsų pusėje.

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių, 5 žvaigždučių, už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių, mes jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui. 2. Jei jums pasidalinti savo prekės nuorodą į savo socialinių TINKLŲ paslaugų arba Facebook, mes jums dovaną ar NUOLAIDĄ kitam užsakymui. 3. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš išvykdamas neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus. 4. Rašykite mums befor palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje.Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai