"Apple Watch Band 44mm 42mm, natūralios Odos ir Silikono Sweatproof Hibridas Pakeitimo Dirželis iWatch 6/5/4/3

"Apple Watch Band 44mm 42mm, natūralios Odos ir Silikono Sweatproof Hibridas Pakeitimo Dirželis iWatch 6/5/4/3

w1086

Nauja

Yra sandėlyje

€10.36 €7.25
Vnt.

Žymos: italijos linijos "apple" žiūrėti, karvės odos dirželis žiūrėti, "apple" žiūrėti 4 juostos moterims, liwhealth dirželis žiūrėti, itališkos odos juostelėmis žiūrėti, "apple" plieno juosta, watchband "apple" žiūrėti 3 42mm, applewatch, pluošto dirželis žiūrėti, odinis riešo žiūrėti "apple".

Suderinami "Apple" Žiūrėti Juosta 44mm 42mm, Sweatproof Hibridas, natūralios Odos ir Silikono Sporto Žiūrėti Juostos Pakeitimo iWatch SE Serijos 6 5 4 3 2 1

Žiūrėti juosta išorinis paviršius yra pagamintas iš aukštos kokybės natūralios odos ir atgal yra gamta, juoda silikono guma.Ji yra mišri sweatproof dirželis, comfortablet ir lengvas dėvėti.Malonumų klasikinis tvirtai prie th e ritmas, s kasdienio sporto gyvenime.

Sweatproof & Puikiai Atitiktų Jūsų Žiūrėti

Viršuje iWatch juosta yra odinis ir nugaros yra silikono, kuris apsaugo nuo prakaito, kūno aliejus, ir losjonai nuo sąlyčio su oda.net po to, kai taikant apsaugos nuo saulės ir naudotis/prakaitavimas ir ji vis dar atrodo visiškai nauja.

Juoda nerūdijančio plieno jungtis su tos pačios spalvos schemą, kaip sagties, stiprus abiejuose galuose saugiai užrakinti surinkite jūsų Laikrodžio.

SPALVOTAS EKRANAS

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai