Paslėpta Kamera, Spy Kamera, Pokalbių Bug Ieškiklis, GPS, GSM Garso Signalas, WIFI RF G4 Tracker Stabdžių Tiesus Kamera, Spy Prietaisų Detektorius

Paslėpta Kamera, Spy Kamera, Pokalbių Bug Ieškiklis, GPS, GSM Garso Signalas, WIFI RF G4 Tracker Stabdžių Tiesus Kamera, Spy Prietaisų Detektorius

w108106

Nauja

Yra sandėlyje

€8.43
Vnt.

Žymos: fotoaparato ieškiklis, klaida, spy mikrofonas wifa, klaida mini, spy kamera, wifi spy, paslėptas storag, kamera lėlės, jammer signalas, šnipas detektorius, mygtuką fotoaparatas.

Paslėpta Kamera, Spy Kamera, Pokalbių Bug Ieškiklis

GPS GSM Garso Signalas, WIFI RF G4 Tracker

Stabdžių Tiesus Kamera, Spy Prietaisų Detektorius

Prekės Informacija

Šis produktas naudoja aktyviai lazerinio skenavimo ir pasyvus nuskaitymo metodas, derinant belaidžio gali tiksliai nustatyti: slapto pasiklausymo įrenginiai, sekimo prietaisai, automobilių slapto pasiklausymo, bevielis pinhole kamera, laidinis kameros, elektros šaltinių ir kt.Gali veiksmingai užkirsti slapto pasiklausymo, videotaping, sukčiavimo ir apsaugoti asmens privatumą, duomenų ir informacijos konfidencialumą.

Su automatinio aptikimo slapto pasiklausymo prietaisų, pinhole fotoaparatai ir kt, greitai jūsų kūnas automatiškai atpažįsta pavojų.

Yra signalo stiprumo indikatorius, greitai surasti signalo šaltinio.

Aptikimo būdai: Lazerinis zondas, vibracijos (silent), pyp aptikimo zondų aptikimo, LED ekranas ir ausinių išjungti nustatymo.

Lazerio aptikimas: Priimančiosios langą galima matyti per akis, visi viduje dabartinę situaciją, su kuria susiduria su kameros objektyvu.

Belaidžio valyti: dažnių aptikimo diapazonas (1MHz-605GHz).

Savybės :

HD kameros jutiklis.

Visą juostos nustatymo diapazonas: 1 MHz ~ 6.05 GHz

Mišinys aktyvaus lazerinio skenavimo ir pasyvus paiešką.

Automatinis aptikimas - slapto pasiklausymo įrenginys žudikas.

Puikiai tinka apsaugoti asmens privatumą.

Produkto Specifikacija :

Nustatymo Režimas:

1.Lazerinis Zondas;

2.Vibracijos (silent) Zondą;

3.Pyp Aptikimas;

4.LED Ekranas;

5.Ausinių Išjungti Nustatymo

Pagrindinė Funkcija: vaizdo kameros jutiklis

Aptikimo Dažnis: 1 MHz ~ 605 GHz

Ekranas: LED

Lazerio Aptikimo Diapazonas: 10cm ~ 10m (vizualiai atpažįstami raudonas mirksintis)

Radijo Aptikimo Diapazonas: 5cm ~ 10m

Zondas Lazerio Bangos Ilgis: 920 nm

Produktų Ekranas

Kas yra pakuotėje ???

Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir įvertinti informaciją apie sandorį.Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau.

Rašykite mums arba palikti masažai, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

Dėkojame už jūsų prašome suprasti!!!

Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir įvertinti informaciją apie sandorį.Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau.

Rašykite mums arba palikti pranešimai, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

Dėkojame už jūsų prašome suprasti!!!

Paslaugų teikimo sąlygos

Vežimą :

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas visiems internetional siuntas dėl skirtingų muitų kliringo kartus induvidual šalių, kurios gali turėti įtakos, kaip quicly jūsų produktas yra tikrinami .Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, muitai ir mokesčiai už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas .Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus .

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad tarnauti savo klientams geriausią, kad wer gali.Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus confitions.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus resonsible už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes siūlome 1 mėnesį nemokamai pakeitimo.Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 15 dienų nuo gavimo produkto .Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalus sąlygas jav ir shoulod padengti prekių grąžinimo išlaidas.Mes taip pat pateikti 12 mėnesių nemokama priežiūra.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalus sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas , pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.Prieš grąžinant prekes , patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis .Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus , mes pataisys arba exchafe juos artimiausiu metu.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<