YGK Originalus DFC Anglies Linija Linija Okupacijos Žuvų Liniją Žvejybos Laivo Žvejybos Priekiniai Wireway

YGK Originalus DFC Anglies Linija Linija Okupacijos Žuvų Liniją Žvejybos Laivo Žvejybos Priekiniai Wireway

w107456

Nauja

Yra sandėlyje

€14.93 €13.43
Vnt.

Žymos: žvejybos replės pesca, fluoridų ygk, žuvų tackl, žvejybos laivo valtys, nemokamas palydovinės, ygk g-soul linija, g siela x8, žuvų fluoridų linija, 450 dfc, nerijos žuvų liniją.

YGK Nitlon Fluoridų Lyderis

YGK Nitlon DFC yra 100% fluoro, aišku, ir sunku didžiausias atsparumas dilimui, ilgaamžiškumas ir matomumą po vandeniu.Fluoridų yra gerokai didesnio tankio nei nailono, todėl už aukščiausios atsparumo dilimui atsparumas, ir turi indeksas refrakcija labai artimas vandens, tai reiškia, kad yra netoli dėl neįmanoma smulkmeniškas žuvis matyti savo liniją arba lyderis.Nitlon DFC yra vienodai tinka tiek pagrindinė linija ir lyderis.Nitlon DFC yra labai aukštos kokybės anglies fluoridų, kuris yra pagamintas Japonijoje, ir įrodyta, jog mirtinas apie visų rūšių, iš Karšių ir Barra per Pink Snapper ir Skumbrės.

Savybės:

Pjovimo nuosavybės tankumas ir koncentracija yra didesnė už įprastą žvejybos linija, vanduo įvesti greitis yra greitesnis, ir mesti yra daugiau sklandžiai Toli, tinka mesti žvejybos.Atsparumas tempimui tvirtas anglies vielos Nr. didelio stiprumo ketaus Japonijos YGK prekės žuvų liniją veiksmingai padeda išvengti atsiradimas, žuvų veikia ir gamina anglies skersmuo prime line yra labai standartinis, ir vanduo blogai sugeria vandenį ilgą laiką, todėl signalas žuvų yra daugiau nei akivaizdi.Stiprus lankstumas ir atsparumas dilimui Japonijos ygkdfc anglies viela sustiprintas, su stipriais atsparumas dėvėjimuisi ir veiksmingos prevencijos ataka įvairių kliūčių vandens.

Žuvų liniją atsargumo priemonės 1. Prašome naudoti žirklės ir kiti įrankiai, kai pjovimo gija.Tai yra įmanoma, kad skauda rankas ir dantis. 2. Prašome nenaudokite jokiems kitiems tikslams, išskyrus žvejybos. 3. Kai žvejybos linija pertraukos, jis gali sukelti kritimo ar žalą žvejybos reikmenys. 4. Prašome wrap meškere ant jūsų rankų ar kūno, kurios gali sukelti jūsų pirštai nupjauti ar sužeisti. 5. Ten yra naftos, pigmentas, kuro ir kitų apdirbimo medžiagos apie žuvų liniją.Už savo sveikatą, prašome nedėkite žuvis linijos Įdėti jį į savo burną. 6. Prašome įdėti žuvų liniją vaikams nepasiekiamoje vietoje. 7. Jei žvejybos linija yra tema jėga, virš nustatytos reikšmės, tai bus sukelti atjungti. 8. Žvelgiant iš aplinkos apsaugos, prašome imtis žvejybos linijos namo po žvejybos, o ne mesti jį į žvejybos vietoje ar gamtoje. 9. Jei žuvis linijos yra dedamas vietoje aukšta temperatūra ar tiesioginių saulės spindulių ilgesnį laiką, tai bus sukelti pablogėjimą, stiprumo ir kitų kokybės, Todėl prašome ją laikyti tamsioje ir vėsioje vietoje. 10. Kadangi paviršius žvejybos linija yra sklandus, ji turi būti susieta sandariai kai knotting. 11. Spalvotas žuvis linijos gali išnyks ir pakeisti spalvą.Būkite atsargūs, ne, tai vieta, ant odos ir drabužių,· Dėl žvejybos reikmenys. 12. Ilgis ženklas žvejybos linija turės šiek tiek klaidų, dėl krovinio svorio, būdas ir naudoti.Prašome žinoti

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai