Dirbtinės Gėlės 16pcs/Set Kūdikių Kvėpavimas Netikrą Gypsophila Puokštės Vestuves Nekilnojamojo Touch "Gėlės" PASIDARYK pats " Namo, Sodo Puošmena

Dirbtinės Gėlės 16pcs/Set Kūdikių Kvėpavimas Netikrą Gypsophila Puokštės Vestuves Nekilnojamojo Touch "Gėlės" PASIDARYK pats " Namo, Sodo Puošmena

w10733

Nauja

Yra sandėlyje

€10.62 €6.37
Vnt.

Žymos: anforas žmogaus pelenų, angel keramikos formos, angel šukos plaukų pin, angel krikšto suknelė, anet n4 lcd ekranas, angel menų kailiai, kailio, angel bodysuit dydis, anet v1 7 mainboard, angel pyragas 3 cm.

Aprašymas:

Produkto pavadinimas: Dirbtinių Gypsophila/Kūdikių kvėpavimas gėlių Puokštės

Medžiaga: Plastikas

Kiekis: 16pcs/daug

Dydis: Bendras Ilgis 30x22cm,

Kiekvieną peaces babybreath gėlių galvos skersmuo:8 cm

Spalvos:6 spalvų, balta,rožinė,žalia,violetinė,mėlyna,geltona

Ypatybė:

Kūdikio kvėpavimas gėlės naudoti aplinkos plastiko, nekilnojamojo touch jausmas ir lengva valyti.

Paketas kiekis: 16 VNT nekilnojamojo ieško minkštos PU babys kvėpavimas.

Bendable gėlių stiebai: medžiaga turi keletą plastiškumą ir jūs galite perkelti žiedlapių ir lenkimo stiebai.Todėl jis gali būti naudojamas įvairių vazos, arba "PASIDARYK pats" babys kvėpavimas vainikas.

Taikoma: gėlės gali būti rodomas subtilus vaza papuošti miegamojo, salono, virtuvės ar valgomojo.Jie bus gyvinti savo gyvenime ir sukurti romantišką ir draugiška atmosfera jūsų namuose, vestuvių, šalies ir ceremonija

Nekilnojamojo touch PU gėlės: Tai yra didžiausia dovana tiems, kurie yra alergiški gėlės.Ji jaučiasi ir atrodo daug geriau nei plastiko ir ilgiau, nei realus gypsophila.

Pastaba:

Gypsophila yra rankų darbo lipni putos, kurios buvo putos, kuris plaukia ant žiedų paviršiaus.Ten bus pavieniai lašai per apdailos procesui.Tai yra normalu, kad putų priklauso, kaip putų plūduriuojantis gėlių.

Visi mūsų Produktas yra custom rankų darbo, todėl mes negalime daryti kiekvieną paties dydžio.Taigi, mūsų matavimo tiesiog nuoroda tik.

Produktai yra geriau nei ką ir matote iš nuotraukų, nedidelis skirtumas yra neišvengiamas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Pakavimo Sąrašas:

16pcs/daug kūdikių kvėpavimas gėlių Puokštės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai