Apima Doya sofa-lova, kėdė padengti sofos kampe už kambarį elastinga ir spandex geometrija ir spausdinimas

Apima Doya sofa-lova, kėdė padengti sofos kampe už kambarį elastinga ir spandex geometrija ir spausdinimas

w10707

Nauja

Yra sandėlyje

€28.72 €14.94
Vnt.

Žymos: grindų sėdynės, 7 dienų tablečių dėžutė organizatorius, atveju pagalvėlė, padengti sofa, kėdė skandinavijos, 101 touch, bq 7022g jutiklinis ekranas, sofos padengti sofa, binokulinis mikroskopas zoom, baterija teclast x80 pro.

-Apima apsaugoti sofos nuo neigiamo išorės poveikio, išlaikyti savo patrauklios išvaizdos ilgą laiką. Ekrano spausdinimo technologija, naudojama stipri spalvos atsparumas. -Patogu naudoti, galite įdėti į sofos 5-10 minučių. -Elastinės juostos suteikia puikiai tinka ir neslidžia rankena. -Įvairių dizaino dangtelių, papildo interjerą. -Jie taikomi ne tik namuose, ir viešbutyje, bet ir ypatingus įvykius. -4 dydžių, palengvinti pasirinkimą. -Lengva valyti, lengvai plaunami automobilių-mechaninė

Dydžiai

Prieš perkant, rekomenduojama matuoti jūsų sofa-lova, su porankiais.Jei manote, porankiai, dangtis gali netilpti ant sofos. · Vienos sofos, užvalkalai yra pagaminti, kurių dydis yra 90-140 cm · Už dvigubai sofos, užvalkalai yra pagaminti, kurių dydis yra 145-185 cm · Trivietis sofos, užvalkalai yra pagaminti, kurių dydis yra 195-230 cm · Dėl keturių vietų sofos, užvalkalai yra pagaminti, kurių dydis yra 235-300 cm pjūvis arba kampe sofos rekomenduojama įsigyti 2 dangteliai.Dydis konkrečiu atveju priklauso nuo ilgio linijos AA, BB ir CC.Pavyzdžiui: jeigu AA = 200 cm, BB = 160 cm, tada turėtų pasirinkti 1 Vnt.Triple sofa padengti ir 1 vnt dvigulė sofa padengti.

Kaip įdėti dangtelį ant sofos?

1 žingsnis: nuolat mokytis, jei etiketėje yra.Įdėti dangtelį ant sofos taip, kad etiketė eina ant nugaros savo sofos.Žingsnis 2: dangtelis yra išdėstyti paviršiuje, sofa-lova.Reguliuoti centre jūsų padengti tarp porankių.Tarp sėdynės ir atgal, taip pat sėdynės ir porankiai, balta volai nuskendo, formos sofa žaliojo ir išlaikyti formą.3 žingsnis: tilt sofos ir sandariai tie elastinga ryšius.Pabandykite traukti priekiniai ir atgal, taip pat abi pusės nuorodos kartu.4 žingsnis: traukos perteklius audinio ir priveržkite dangtelis sandariai tarp porankiai ir krėslo.5 žingsnis: įdėkite pagalvės ant sofos ir poilsio.

Skalbimo mašinai

1. mašina nuplaukite šiltu vandeniu 2. nenaudokite baliklio 3. Geležies (vidutinė temperatūra 4. skalbkite atskirai nuo tamsių dalykų 5. nedžiovinkite skalbimo mašina Įspėjimas 1. stenkitės nenaudoti baliklio plauti atvejais 2. nuplaukite jį su drabužiais, turintys panašių spalvų

Pristatymas ir grąžinimas

1. mes visi užsakymai laivas per 5 dienas, nes kai kurie saugumo patikros www.poligon-1.lt.Pristatymo laikas gali būti pratęstas dėl švenčių. 2. jūsų produktas bus jums pristatyta per 10-60 dienų.Šalyse, kuriose mes gauname mažiau užsakymų, pristatymo laikas, bus 120 dienų. 3. mes esame atsakingi už jokį klaidingą pristatymas ir produktų kokybės klausimais. 4. Bendrovė nėra atsakinga už mokėjimo muitų mokesčių paskirties šalyje. 5. Reikalinga informacija, įskaitant adresą, pašto kodą, telefono numeris, mobiliojo telefono numeris, turi būti išsamūs ir tikslūs. 6. bet rusijos nacionalinės klientų, pateikti savo vardą, pavardę ir laiku pristatyti jūsų prekes, prašome. 7. didmeninės prekybos prekiautojų, rekomenduojama susisiekti su mumis tiesiogiai už geriausią kainos ir taip pat dėl siuntimo nuolaidos. 8. Kinija Paštu registruotu Oro Paštu naudojamas pristatyti savo prekes į JAV, Europos ir kitų pasaulio šalių.Pristatymas paprastai trunka nuo 15 iki 45 darbo dienų.Jei bendra įsigijimo suma yra daugiau kaip $180, ar AVS DHL bus atsakinga už laivybos savo produktus jums.Jeigu turite kokių mėgstamų pristatymas, susisiekite su mumis ir leiskite mums žinoti, prašom.

Apie grąžinamosios išmokos

Prieš pristatymas, esame tikri, kad patikrinti visas prekes.Jei krovinys sugadintas pristatymo metu, ar pristatymas, nedvejodami susisiekite su mumis ir leiskite mums žinoti, per ateinančias septynias dienas.Mūsų specialius klientų aptarnavimo komanda, patikrinę kad atsiųsime jums pakeisti jūsų užsakymą nemokamai, arba grąžinsime jūsų pinigus.Klientų pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis motyvas.

Apie tai, atsiliepimai

Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų įmonės.Pateikti atsiliepimą, po kiekvieno pristatymo prašom.Jeigu esate patenkinti produkto ir teikiamų paslaugų, palikti teigiamą atsiliepimą ir vertiname jav.Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis, ir mes dės visas pastangas, siekiant ją išspręsti.Tikimės, kad išgirsti iš mūsų per 24 valandas su paaiškinimais ir atsiprašyti.Būsime dėkingi, jei jums susisiekti su mumis prieš rašydami neigiamų atsiliepimų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai