LARNMERN Moterų Darbo Saugos Batus, Plieno Toe Lengvas, Kvėpuojantis Anti-Smashing neslidus Atspindintis Statybos Sneaker

LARNMERN Moterų Darbo Saugos Batus, Plieno Toe Lengvas, Kvėpuojantis Anti-Smashing neslidus Atspindintis Statybos Sneaker

w106856

Nauja

Yra sandėlyje

€54.02 €27.01
Vnt.

Žymos: mat telefonas, atspindinti medžiaga pardavimas, larnmern saugos batų, smartwatch moterims, kulnas aukštas, nike vapormax, bd šokių bateliai vyrai, rinkinys surviv, hot sexy moteris nuotrauka, vandeniui atsparus vandens batai.

1.Anti-Smashing:Plieno tne apsauga nuo big plieno toe mažai plieno tne.Europos standartas, plieno toe gali atsispirti auskarų 200J.

2. Atsparus slydimui:neslidus, garantijos, darbo saugos ir vaikščioti komfortą, Užtikrinti, kad jūs galite laisvai eiti paviršiaus stovinčio vandens, nesirūpindami apie krenta.

3.Arka parama:Arch paramos vidpadis užtikrina komfortą batai, leidžia jums dirbti ilgas valandas, be nuovargio, tai vidpadis taip pat prakaitą sugeriančios kvėpuojantis funkcijos, taip, kad kiekvienas klientas mėgautis malonu dėvėti.

4. Kvėpuojantis:viršutinė yra pagamintas iš orui Mezgimas , kuris turi didelį oro pralaidumą, suteikia patogią pėdų patirtį, užtikrinant ilgalaikę darbo patogumą ir vėdinimą.

5.Anti-Static/Static Dissipative:vienintelis yra pagamintas iš PU medžiagos veiksmingai vykdyti statinio elektros krūvio.Vidurinio sluoksnio pado yra anti-static EVA atleisti spaudimą pėdos ir kad jis minkštesnis ir patogesnis.

6. Lengvas:Lengvi ir patogūs apsauginiai batai.Dėvėti jausmas, be bet kokio svorio.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai