Ruožas Šlaitinių Rankos Karalius Atgal Kėdė Padengti Dulkėms Klasikinis Spausdinti Fotelis Wingback Sparno Sofos atlošo Kėdės Padengti Namų Dekoro

Ruožas Šlaitinių Rankos Karalius Atgal Kėdė Padengti Dulkėms Klasikinis Spausdinti Fotelis Wingback Sparno Sofos atlošo Kėdės Padengti Namų Dekoro

w106613

Nauja

Yra sandėlyje

€23.42 €17.10
Vnt.

Žymos: sofa-atskiras, didelės rankos kėdė, sėdynės pagalvėlė, juoda wingback kėdės apima, fotelis, kėdė padengti, fotelis, kėdė padengti, odinės sėdynės, apima fotelis "elle", kėdė sosto.

Kulka Taškų:

1、aukščiausios kokybės Medžiagos: Aukštos kokybės elastinga medžiaga, pagaminta iš 85% poliesterio pluošto, 15% spandex gali geriau padengti savo sparnas kėdė.Pastaba: Dėl šios priežasties mūsų kainos yra daug geriau nei kiti, nes mes esame šaltinis gamintojas, o produktai yra visos nekilnojamojo nuotraukas.

2、Idealus Dydis: Tinka sparno kėdės: 70-80 cm (27.5

3、Stiprus Praktiškumas: Puikus visapusę apsaugą nuo dulkių erkių, dėmes, dilimui, įbrėžimams, gyvūnų pleiskanos.Padengti ir papuošti pažeistas plotas senas sparnas kėdė.

4、Puikiai Tinka: Tai spandex fotelis padengti, pagamintas iš tankaus audinio, idealiai tinka sparno kėdės dėl savo puikių elastingumą.

5、Įrengimas ir Priežiūra: 2-piece tigras sėdynės padengti yra lengva įdiegti ir švarus.Skalbti mašinoje ir lengva prižiūrėti.Ne balinimas, nr. džiovinimo, jokio lyginimo.

Aprašymas:

Ruožas sofa padengti gali apsaugoti jūsų baldai / sofos nuo dėmių, naminių gyvūnėlių plaukų ir žalą; unikalus spausdinti modelius; dangtelį, taip pat gali papuošti susidėvėjusių sofos.

Stretch audinys yra lengva įdiegti, pašalinti ir nuplauti.Tiesiog aplink sofa ir įdėkite ją į kempinė juostelės, ir jūs galite naudoti ją.Atostogų yra žemyn, išsaugoti skurdus sofos namuose.

Specifikacija:

Pavadinimas: 2VNT Klasikinis Spausdinti Tigras Taboret Dangtelis su Amerikos Elastinga Universali Kietos Kėdės Apima

Medžiaga: stretch audinys

Matmenys: apie 70-80 cm pločio (27.5 "-31.5"), 95-110 cm aukščio (37.4 "-43.3")

Svoris: apie 700g

Gaminio medžiaga: stretch audinys

Taikoma sofos: sofos, fotelis, audinio sofos, odos sofos

Dydis: tinka vienos sėdynės sofa

Pastabos:

1. Dydis informacijos apie šį produktą yra skirti tik informacijai.Nes rankinis matavimas leidžia skirtumas 2-3cm, ačiū.

2. Apskritai, dydžiu, sofos padengti turėtų būti šiek tiek didesnis nei dydžio, sofa-lova.Prašome patikrinti, ar skaitiklis atidžiai prieš perkant.

3. Dėl skirtingų kompiuterio ekrano spalvų, tikrasis projektas spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Pakavimo Sąrašas:

1 * Sofa Cover (Išskyrus Sofa)

1 * Pagalvėlė Padengti

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai