CYOMI Vyrai Dėvi Fake boobs Dirbtinis Silikoninių Krūtų Formos Shemale Trandsgender Crossdresser Drag Queen Cosplay Kostiumai

CYOMI Vyrai Dėvi Fake boobs Dirbtinis Silikoninių Krūtų Formos Shemale Trandsgender Crossdresser Drag Queen Cosplay Kostiumai

w106475

Nauja

Yra sandėlyje

€151.99 €56.23
Vnt.

Žymos: valyti veido, silikono forma plytelių, big boob, kavos puodelis, drag queen apranga, krūties plėtros politikos srities, 1 netikrą krūties, protezavimas boobs, apatinis trikotažas moterims, greenscreen.

CYOMI Vyrai Dėvi Fake boobs Dirbtinis Silikoninių Krūtų Formos Shemale Trandsgender Crossdresser Drag Queen Cosplay Kostiumai

Produkto aprašymas:

Medžiaga : Aukštos kokybės medicininio silikono (TPE), Nr.-alyvos, silikono medžiagos, maisto kokybės silikono

Odos draugiškas, ekologiškas, netoksiškas, nealergiška, Žmogaus-kaip lietimui jautrų

Užpildas: Krūties ketvirtosios kartos(4G) pilna su storu medvilnės, šilko , kuris yra lengvas, tinka kabinti lauke ar imtis šalis.

4G Patobulinta Funkcija: Su kraujo sėjamos ant odos ir krūtų daugiau stangresnė, pakeisti krūties žuvo ir išorės plėtra

Elastinga Medžiaga: Pagamintas iš minkšto silikono, ne alergija, odos draugiškas, bekvapis, galima skalbti, su tikroviška touch.Super didelis elastinga, ne taip lengva pertraukti

Aukšta Apykaklė:Saugesni ir labiau realus,ne daugiau nerimauti, kai kambariniai mažos apykaklės drabužius ne.

Plačiai Taikyti: Sukurtas kaip stiprikliai po krūties moteris ir idealiai tinka vyrų galėtų būti moterų, kaip crossdresser, transseksualai, cosplay, drag queen ar tiesiog for fun.

Spalva: 1. Dramblio Kaulo, Baltos Spalvos, 2. Šviesios Smėlio Spalvos, 3. Tan (Susisiekite su mumis, jei norite kitos spalvos) Privatumo: siekiant užtikrinti privatumą, mūsų klientams, mes laivas glaudžiai kiekvienam klientui, ir produkto pakuotės neturi logotipo.Pažymėti: Jei jums reikia neriboto nuotraukų, prašome susisiekti su mumis per stotis, raidė.

Jei nesate tikri koks dydis jums tinka geriausiai, prašome siųsti mums informaciją apie jūsų matavimas, kaip sekti

1. Krūtinės Apimtis

2. Jūsų Aukštis

3. Jūsų Svoris

4.Puodelio dydis norite pasiekti

5.Kaklo Apimtis.

Mes rekomenduojame tinkamo dydžio jus, kai gavo minėtą informaciją iš jūsų.

(JŪSŲ ASMENS DUOMENYS BUS LAIKOMI VISIŠKAI KONFIDENCIALIAI)

Spalva:

Mes turime iš viso 6 spalvų skaičiaus, bet paprastai parduoda 1-4 spalvų Numeriai, jei turite tamsesnės spalvos, prašome susisiekti su mumis.Jokios grąžinamosios išmokos arba mainus bus priimami užsakymai, spalvų 4-6.

Pristatymas Priminimas:

1.Express nepriima bet kokį adresą su P. O. Box.

2.Po pateikdami užsakymą, įsitikinkite, kad asmens informacija, kurios jums paliko mus, yra visiškai teisingas, ypač adresą ir mobiliojo telefono numerį, siekiant užtikrinti, kad muitinės ir kurjerių galite pasiekti ir jūs.

3.Jei gavėjas yra rusų, prašome palikti savo vardą ir pavardę.Kiti pirkėjai, prašome palikti ne vieno laiško pavadinimas, ne santrumpa.

4.Tai pirkėjo atsakomybė ir pareigos sumokėti importo muitai ir mokesčiai jūsų localcustoms.Taigi, kai jūsų užsakymo atvykti savo papročius,prašome aktyviai bendradarbiauti su vietos muitinės paytaxes.

5.Prašome įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra teisingas,ir neleidžia laivybos bendrovės, pavyzdžiui, DHL /UPS, palikti savo paketą į jūsų duris per visas aplinkybes.Tai sukels paketai prarado.

Palaiko :

1.Nėra laikymo trukmė produkto ir viskas priklauso nuo to vartotojo priežiūra.Nuvalykite ir išlaikyti, talko milteliai, prieš ir po naudojimo prailginti produkto gyvavimo.

2.Produktai turėtų būti saugomi nuo tiesioginių saulės spindulių, aštrių daiktų bei kitų cheminių medžiagų.

3.Šis produktas yra lengvai dažų, nenaudokite skalbimo mašina plauti, nemaišyti su kitomis drabužius plauti.

4.Priežiūra su švelniu vandeniu, nušluostykite sausai.

PASTABA:

1. Epacket yra Santykinai lėtas ir tai yra normalu.Todėl siūlome jums pasirinkti, DHL, ar AVS., Jei jums nereikia gauti prekes per 30 dienų po išsiuntimo, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo, pagalbos laiku, užuot iš karto didinti ginčų, mes galime išspręsti daugumą problemų už jus.Dėkojame už jūsų pirkti ir bendradarbiavimą.

2. Kai kurie produktai turi individualų 3-7 darbo dienų rankinį gamybos paruošimas.Nuokrypis proceso produktai yra normalu per 1-3 cm.Prašome palaukti.

3.Produktai gali būti grąžinami ir keičiami be įtakos antrojo pardavimas.Prašome grąžinti originalioje pakuotėje neapgadinta, tarp dovanų ir atvirukų.Darbuotojai bus suteikti jums greitai grąžinti po to, kai prekės yra tikrinami.Spalva 4-6 yra spec. užsakymą, parduodamas nėra grąžinami.Kelnės produktus, jei išangę yra atvira, taip pat nepriimame grąžinimas ir keitimas.

4. Bet koks pranešimas bus greitai atsakė per darbo dienas Kinų kartą, Bet klausimai yra sveikintinas.Labai ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai