FLJ 6000W Dual Motor Elektrinis Motoroleris su 11inch dulkių padangų Kelių Off Road e dviratį ateityje motoroleris

FLJ 6000W Dual Motor Elektrinis Motoroleris su 11inch dulkių padangų Kelių Off Road e dviratį ateityje motoroleris

w106393

Nauja

Yra sandėlyje

€1 898.89 €1 519.11
Vnt.

Žymos: xiaomi " scooter electric scooter, 350w elektrinis motoroleris, electroc motorolerių dalys, electr motoroleris, FLJ, flj motoroleris, citycoco elektrinis motoroleris, m365 xiaomi, žalia akių, padangų elektrinis motoroleris.

FLJ 6000V/60V Dual Motor E Motoroleris

-- Aliuminio Lydinio rėmas -- 11inch Off Road Ir Road Padangos -- Max Apkrova : apie 180kgs -- Max Greitis apie 85km/h(gali apribotas greitis 25 km/h iki Įrankius 1 + TURBO mygtukas) -- su 2 įkrovikliai -- Gerai, pakabų... -- Neto Svoris:apie 41-46kg

Baterija & Diapazonas

"Panasonic" 35Ah baterija : apie 80-100kms "Panasonic" 40Ah baterija : apie 100-120kms (testas priklauso nuo raitelio svorį 60kgs , vienodo kelių būklės,30 laipsnių oras,nustatyti greitis 60km/h...) Pasirinktinai : Pls pasirinkti vieną, kuri jums patinka.Pastaba: 1.Šis motoroleris yra ne 100% atsparus vandeniui, vandens negali ateiti, baterijos (vandens nereikia kietas pedalas); 2. Sumažėjo bandymų vaizdo įrašą, tai nereiškia, klientas gali mesti jį.Pls myliu savo motorolerio ir apsaugoti jį atsargiai.:) 3. Mūsų išbandytas Greitis ir asortimentas priklauso nuo 60KGS vairuotojas.butas road, tinka greitis, 30degree , vienas variklis (bandymo diapazone);

SK3 Pagrindiniai komponentai:

SK3 Motoroleris Duomenys / Dydis

Motoroleriu detales

Visi Aliuminio Lydinio Paspirtuko Rėmas

Su 45A x 2 stiprus valdytojas Max greitis apie 85kms/h

Nuotraukos

Pakavimo įtraukti

-- 1 vnt Motoroleris -- 2 vnt Įkroviklis -- 1 vnt naudotojo vadovas -- 2vnt nuotolinio valdymo raktas -- 1 Vieta (variantas, jei su saugos turės sėdynė)

Pristatymas (Jokių Mokesčių žemiau Šalyse)

1. Be MOKESČIŲ Į Europos Sąjungos Šalis,Jungtinės amerikos valstijos,imtis 28-55 dienų.Tik gali būti kelio, po prekių atvykti į savo vietos. 2. Be MOKESČIŲ Į Rusiją, Laivas iš Kinijos nuo durų iki durų paslauga, imtis 14-30 dienų. 3. Be MOKESČIŲ Tailandas,imtis 3-15 dienų.Mūsų agentūra bus baigti formalumus pirmiau minėtų šalių,nėra būtina, pirkėjas ar bet kurio asistentas.

Sertifikatas

CE/FCC/RoHS

Atsiliepimai

1. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Karšto Pardavimo Motoroleris šioje Parduotuvėje

Apie MUS

Mes orientuojamės Geros Kokybės Elektrinis Motoroleris.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai