Prekės Orangemom 2021 žiemą, Vaikų Drabužiai, striukės, paltai , vaikiški drabužiai, viršutiniai drabužiai, paltai , baltųjų ančių pūkais mergaičių, berniukų striukė.

Prekės Orangemom 2021 žiemą, Vaikų Drabužiai, striukės, paltai , vaikiški drabužiai, viršutiniai drabužiai, paltai , baltųjų ančių pūkais mergaičių, berniukų striukė.

w106083

Nauja

Yra sandėlyje

€60.79 €40.72
Vnt.

Žymos: merginos europos kailis, berniukas kailis, kailio kailiniai, babi žiemos drabužių, kailio vyras, kailio parko nekilnojamojo, kailio gaubtas, vaikai mergina striukė žiemos 2020 m., moncler slidinėjimo striukė vaikams, kailio parko moterų tikro kailio.

Kodėl verta rinktis šį ?

1, 2020 naujas atvykti žiemos paltai , gamtos kailio + užpildas 90% baltųjų ančių pūkais , labai geros kokybės, 2 , nėra Logotipas ant Rankovės 。sveiki atvykę JAV pardavėjo ir whosale .mes ne įdėti bet kurioje parduotuvėje kortelės informacijos sklypą . 3, Visų akcijų , Paprastai galite išsiųsti per 1 dieną po to, kai jums sumokėjo .patikrinkite kokybės prieš laivą .Jei esate perpardavėjas , prašau, duokite man žinią . 4,Kai gaunate siuntinį , ji bus atrodo plonas, nes užpildas yra baltųjų ančių pūkais , prašome įdėti kailis atsigulti 1 dieną , jis bus purus . 5, Esame Sąžiningi pardavėjo ir Viršuje Prekės pardavėjas www.poligon-1.lt, pasiūlyti geriausią produktą ir paslaugas Po Pardavimo yra mūsų Siekimas , Jei yra problema, kai gaunate siuntinį , prašome susisiekti su mumis išspręsti , neatidarykite ginčų .Ačiū Iš anksto.Jei jums nereikia, tai kai gavo , mes siūlome grąžintos prekės nemokamą paslaugą , jei iš rusijos , Jungtinės amerikos valstijos , Ispanija , didžioji britanija ,Vokietija ...galite grąžinti prekes jūsų šalies vietos sandėlyje .taip , kad be jokių rūpesčių .

Pastaba !!!!!!!!

dydis šiek tiek didelis , prašome pasirinkti mažesnio dydžio , prašome palyginti dydžio diagramos, prieš užsakymą !!!!!

Kaip man atidaryti ginčą dėl Vietos Deklaraciją?

Jei jūs perkate produktą su "Vietos Sugrįžimas" piktogramą, tai reiškia, kad galite mėgautis naudą, nes vietos grąžinti per 15 dienų nuo gavimo punktas (- ai).Jei gaunate prekę(s), puikios būklės ir nenorite, kad jis nebėra, be jokios priežasties, galite atidaryti ginčų ir klauskite "Lengva Vietos Sugrįžimas" taip: (Savotiškas priminimas: Lengva Vietos deklaraciją, jums gali grįžti elementus į vieną iš mūsų vietos sandėlių, taip ilgai, kaip jie nepanaudoti, unwashed ir į savo pradinę būklę – visiškai su originalioje pakuotėje, žymos, etc.)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai