3Pcs A4/A5/B5 Palaidų Lapų Sąsiuvinis Papildymo Spiralės Rišiklio Planuotojas Vidinio Puslapio Viduje Popieriaus Savaitę Mėnesinį Planą, daryti Line Dot tinklelis

3Pcs A4/A5/B5 Palaidų Lapų Sąsiuvinis Papildymo Spiralės Rišiklio Planuotojas Vidinio Puslapio Viduje Popieriaus Savaitę Mėnesinį Planą, daryti Line Dot tinklelis

w105737

Nauja

Yra sandėlyje

€4.50 €3.60
Vnt.

Žymos: sąsiuvinis a4 spiralė, 6 žiedas planuotojas, a4 formato popieriaus lapas, dot sąsiuvinis, tinklelio sąsiuvinis a4, savaitės planuotojas a4 a5, sąsiuvinis b5, pildymas popierius a5, pastaba sąsiuvinis b5, popierius b5.

Savybės:

- Punktyrinė viduje daro tai puikus kulka žurnalinė,padoraus dovana šeimai,draugams ir sau.

- Acid-free Paper, su sklandžiai liesti,puslapių yra pakankamai storas,kraujavimo per suteiks jums laimingų leidinys patirtis.

- Spiralė privalomas yra tvirtas ir tai pakankamai didelis, kad turėti rašiklį,spiralė privalomas, yra lengvai neplyštų iš klaidų, be griauna visą leidinys,lengva lygūs ir apversti lapą.

- Plastikiniai sunku matinis dangtelis yra pakankamai tvirtas, išlaikyti leidinys gerą formą, kai įdėti jį į piniginę ir tai gali užkirsti kelią vidinio popieriaus gauti sugadintas.Be to, jūs galite "PASIDARYK pats" pirmajame puslapyje aiškiai padengti.

Techniniai duomenys:

Tipas: 8mm pamušalu psl./5mm tinklelis psl./Punktyras tinklelis psl./tuščią puslapį

Medžiaga: PP+Popierius

Dydis: A6:14.6*10.8 CM

Pakuotė:

3* Spiralės Nešiojamieji Kompiuteriai

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida, ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai