Savigynos Pull-line " anti-theft Asmens Apsaugos Nešiojamų Signalizacijos Šypsena Animacinių filmų Pultelio Signalą Vyresnio amžiaus Moterų, Vaikų saugumą

Savigynos Pull-line " anti-theft Asmens Apsaugos Nešiojamų Signalizacijos Šypsena Animacinių filmų Pultelio Signalą Vyresnio amžiaus Moterų, Vaikų saugumą

w10570

Nauja

Yra sandėlyje

€5.06 €4.15
Vnt.

Žymos: didelis garsas apsaugos signalizacijos, defenza asmens, signalizacijos secur, gynybos moterims, weide signalizacijos, cerradura seguridad, asmens saugumas ir gynyba, gynybos keychain, signalizacijos asmuo, keychain vyras signalizacijos.

Savigynos Pull-line " anti-theft Asmens Apsaugos Nešiojamų Signalizacijos Šypsena Animacinių filmų Pultelio Signalą Vyresnio amžiaus Moterų, Vaikų Saugaus Belaidžio elektroninio anti-vilkas prietaiso asmens anti-vilkas prietaiso anti-vilkas anti-vilkas prietaiso Vertingų prekių anti-apiplėšimas signalizacijos / snatcher / mobiliųjų telefonų snatcher 1. 105db-120db didelio decibelų signalizacija, varžtas jungiklis; 2. Vaikui reikalinga apsauga per krizę. 3. Maža ir išskirtinį, gali vykdyti; Apsaugos produktai: krizės atveju, ištraukite žadintuvo, įjunkite ir įdėkite signalo jungiklį į stop signalas iš karto.Produkto specifikacijos: Akumuliatorius: 23 mA, 12V Medžiaga: ABS plastikas, dervos Spalvos: geltona, mėlyna Dydis: 150mm ilgio (su slankikliu) X plotis 45mmX storis 15mm Baterijos pakeitimo metodas: Kai signalo garsas yra mažas, naudoti atsuktuvu atidaryti galinį dangtelį ir pakeiskite jį nauju.Funkcijų Aprašymas: 1. Nesvarbu, jei esate jojimo automobiliu ar apsipirkti parduotuvėje, galite būti tikri, kad tol, kol vagis trunka jūsų piniginę ar mobilųjį telefoną, ar tai yra sumažinti ryšio anti-lost prietaiso arba ištraukite kištuką, anti-prarastas įrenginys bus iš karto klausimas žadintuvo garsą.Vagis paniką ir turėjo bėgti. 2. Kai laukia valtis, užrakinti anti-lost prietaiso ant maišo.Jūs galite išlaikyti savo akimis uždarytas.Šiuo metu, jei vagis nori pavogti jūsų maišelį, anti-prarastas įrenginys bus išsiųsti iš karto, o pjovimo prisijungti arba atjunkite kištuką.Garso signalo padarė vagis panikos ir pabėgo, saugai apsaugoti bagažo. 3, jei jums nereikia mokėti dėmesį, mobilieji telefonai, piniginės ir kitų daiktų, paslydo išjungtas, jis taip pat siųsti garso ir šviesos signalu primins jūsų dėmesį, siekiant išvengti atsitiktinio praradimo. 4, kai signalas gali būti išklausytas 400m2 patalpos garsiai skambėti, net triukšmingoje didelių autobusų, priekyje automobilių signalizacija gali būti aiškiai girdimas gale. 5, šis elektroninis anti-lost prietaisas atrodo kaip nešiojamasis nešiojimo priedų, maža ir išskirtinį, nebrangu, patogu ir praktiška, sverianti tik 30g, gali būti pakabinama ant raktų grandinės arba diržo.Naudoti ją laikyti savo mobilųjį piniginės saugus. 6, avarinis gyvenimo varpas, šis produktas yra nešioti ant vyresnio amžiaus vaikai, gali būti avarijos atveju, ji yra lengva ištraukti kištuką.

Traukti linija, signalizacija

Gražus Paketas

Welome ir ačiū už jūsų skaitymo, have a nice nice dienų...Jei nori daugiau, prašome susisiekti su manimi koreguoti krovinių vežimo kainą...Ačiū,..

1656283700261773

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai