Praktinių AAA Akumuliatorius 1.2 V 600mAh Saugos Ni-cd Įkrovimo Patogus Baterijos AAA Baterijos

Praktinių AAA Akumuliatorius 1.2 V 600mAh Saugos Ni-cd Įkrovimo Patogus Baterijos AAA Baterijos

w105572

Nauja

Yra sandėlyje

€3.88 €3.10
Vnt.

Žymos: aa baterija ni-cd, daug jonų baterijų, baterija ni cd, 12v aa baterijos, jonų bateriją, įkraunamą, aaa baterija recharg, aaa li jonų, li jonų nimh įkraunamos baterijos, aa baterijos recharg, aaa baterija ni-mh.

Savybės:

1. Kelių apsauga: produktas yra saugus ir aplinkai draugiškas, teikiančios 6 apsaugą, pvz., temperatūrą, apsauga nuo trumpojo jungimo, perkrovos apsauga, ir dabartinio apsaugos stabilizuoti baterija.

2. Įvairias programas: produktas leidžia naudoti 1.2 V-1,5 V elektroninių produktų pateikimo į rinką, ir yra idealiai pakeisti 1,5 V vienkartinių baterijų.

3. Dviračių baterija: produktas palaiko įkrovimo režimą, ne vienkartiniai elementai, gali būti cikliškai už maždaug 500 žodžių, su stipria energija.

Aprašymas:

Šis produktas yra AAA tipo įkraunamos baterijos, su paprasta ir stilingas dizainas, teikti keletą apsauga, įkraunamas, patogus ir praktiškas.

Techniniai duomenys:

Dydis: 44*10mm

Įtampa: 1.2 V

Talpa: 600mAh

Mažas atsparumas temperatūrai: nuo -20°C

Pakuotė:

3 vnt/set* AAA baterijos

/ 4 pcs/set* AAA baterijos(neprivaloma)

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai