360° Besisukantis Analinis Vibratorius, 10 Vibracijos Prostatos Massager su Belaidžio Nuotolinio valdymo Butt Plug G-Spot Sekso Žaislas Vyrams, Moterims Pora

360° Besisukantis Analinis Vibratorius, 10 Vibracijos Prostatos Massager su Belaidžio Nuotolinio valdymo Butt Plug G-Spot Sekso Žaislas Vyrams, Moterims Pora

w10547

Nauja

Yra sandėlyje

€30.35 €22.76
Vnt.

Žymos: sėklidžių, prostatos massager, mano sekso žaislai, analinis vibrat, gėjų seksas, sekso žaislas oslas išskleisti, sekso žaislas, analinis, bdsm žaislas, vibrat, sex stroker.

Savybės

● Vidaus ir Išorės Dirgiklių - Tai analinis vibratorius turi 2 massagers, sukasi analinis stimuliatorius, prostatos ir g-taško masažuoklis, ir vibruojantis išorės massager už klitorio ar tarpvietės dirginimą.Du galingi vibratoriai dirbti kartu, siekiant suteikti jums labiausiai intensyvus orgazmas kada nors. ● 10 Vibracijos + 10 Sukimosi Režimai - Tai analinio sekso žaislas yra įrengta 10 viliojanti sukimosi režimai, kuris skatina savo P-vietoje, ir išorinis vibratorius siūlo 10 sensacinga vibracija modelius, kad uolienos jūsų tarpvietė.Jokių abejonių, ši besisukantis vibratorius gali būti naudojamas ir moterims g taško ir klitorio stimuliacija.Ir tai analinio sekso žaislai turi stiprią vibraciją ir mažai decibelų, suteiks jums daugiau svaiginančius patirtį. ● Nuotolinio Valdymo pultu - Ateina su nuotolinio valdymo pultu, taip, kad jūs galite kontroliuoti savo kulminaciją be siekia mygtuką g-taško vibratorius, naudojimas yra patogus ir lengvas. ● Saugus ir Confort Medžiaga - Pagamintas iš medicinos laipsnio kūno saugus minkšto silikono, kuris yra švelnus, netoksiškas, bekvapis, patvarus.Todėl įsitikinkite, kad jūs galite mėgautis saugus ir patogus sekso. ● USB Magnetinio Įkrovimo - Su įmontuota įkraunama baterija, jūs galite mėgautis 90 minučių žaidimo laiko iki apmokestinimo vibratorius vėl.Sukurta su USB magnetinio įkrovimo būdą, galite nemokamai sekso žaislas telefono kroviklį power bank su efektyvumu. ● Atsparus vandeniui Dizainas - dizaino analinis žaislas yra IPX5 atsparumas vandeniui, todėl jums nereikės jaudintis, kad jį naudoti duše.Ir galima plauti lengvai su tekančiu vandeniu.

Specifikacija

Gamintojas: LOVERVIBER Modelis: XL-509R Medžiaga: Medicininės kokybės silikono + ABS Režimas: 10 dažnio vibracijos + 10 sukimosi dažnis Spalva: Juoda Baterija: Ličio baterija, 650mAh Įkrovimas: USB įkrovimo Triukšmo lygis:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai