Sandėlyje Ornamentu Kalėdų Medžio Apdaila Pakabukas Santa Claus su Veido Padengti Namų Dekoro Šeimos Nemokamas pristatymas

Sandėlyje Ornamentu Kalėdų Medžio Apdaila Pakabukas Santa Claus su Veido Padengti Namų Dekoro Šeimos Nemokamas pristatymas

w105346

Nauja

Yra sandėlyje

€9.57 €5.83
Vnt.

Žymos: 100mm kamuolys ornamentu, kamuolys ornamentu, nuotaka ir jaunikis kalėdų ornamentu, kremas dieną naktį, purus kamuolys ornamentu, kinija kamuolys ornamentu, vestuvių kalėdų eglutės kamuolį ornamentu, desple dirželis, desse vasaros, kaip cool ginklą.

Santa "Europa 2020" Ornamentas Kalėdų Medžio Apdaila Pakabukas Santa Claus su Veido Padengti Namų Dekoro Šeimos

Savybės:

1. Mielas Modelius: Prabangus ir gražių modelių, specialūs elementai, leiskite mums prisimena, kad sunku, kad praėjo šiais metais.Tuo pačiu metu, ji taip pat rodo, laimės ateityje.

2. Santa nori jus, ir jo draugai iš Šiaurės Ašigalio saugus šį Kalėdas, todėl jis dėvi veidą padengti.Jums negali pamatyti Kalėdų senelio šypsena už veidai padengti bet šmėžavimas jo akys leis jums žinoti, kad jis laimingas, kad jūs dėl jo gražus sąrašą šiais metais!

3. Subtilus ir Švenčių: Kabo asmeninį ornamentu dėl savo Kalėdų eglutės arba siuntimas į šeimos ir draugų, tai bus puikus būdas sukurti ilgalaikius, mylintis prisiminimus.

4. Naudoti Plačiai Plačiai naudojami namuose, vaikų darželis, parduotuvės, biurai, viešbučiai ir restoranai, barai ir t. t.

5. Dovanų Pasirinkimą: Mūsų Kalėdų Ornamentu yra paprasta stiliaus, ir teikti profesionalias dovanų pakavimas.Puiki Kalėdinė dovana Jūsų Kaimynai, Išplėstinės Šeimos, draugų, Bažnyčios Narius ir Seneliai.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: Derva

Dydis: kaip paveikslų paroda

1/2/3/5(pasirinktinai) x Santa Claus kabinti ornamentu

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai