2 Poros L2 R2 Sukelia 4pcs Kreiptuką Bžūp Sony Playstation 5 Gamepads Kreiptuką Mygtukas Apsauginis dangtelis PS5 Valdytojas

2 Poros L2 R2 Sukelia 4pcs Kreiptuką Bžūp Sony Playstation 5 Gamepads Kreiptuką Mygtukas Apsauginis dangtelis PS5 Valdytojas

w105297

Nauja

Yra sandėlyje

€3.83 €2.69
Vnt.

Žymos: metalo ps3 valdiklio mygtukais, pultas sony playstation 5, 5 playstation, PS5, kontrolės ps5, ps5 playstation 5 originalus sony, playstation padengti ps5, atveju playstation 2, sony ps5 atveju, playstation ps5.

Tvirtesnis Sukibimas

Pagaminta iš neslidžia TPU, spaustuvai, padėti išlaikyti thumbs prakaito-free - ne daugiau nervų, suprakaitavęs thumbs slydimo išjungti kritiniais žaidimo veiksmų.Dar daugiau, patvarus ir gerai padarė gumos nykščio spaustuvai padėti apsaugoti jūsų PS5 Kontrolieriaus esamus analoginius lazdos nuo kasdienio dėvėjimosi ir plyšimo.

Pagerinti Tikslumą ir Komfortą

Geriau tikslumo, kai kuria ir juda.Nykščio spaustuvai, pasiūlyti papildomą aukščio, kuris padeda pagerinti judesių amplitudę.Papildoma aukštis taip pat padeda sumažinti nykščio, riešo ir rankų nuovargio.

Nykščio Spaustuvai, skirti " PlayStation 5 Valdytojas

Mėgaukitės daugiau kontrolės su mažiau pastangų dėka ši pora nykščio kovą už PS5 Valdytojas.Idealiai tinka šaudymo, veiksmo, koviniai, o lenktynių žaidimai, nykščio spaustuvai, kad jį būtų lengva konkuruoti su padidintu komfortą ir pasitikėjimą.

Paprastas Nustatymas

Tai trunka tik kelias sekundes, norėdami skaidrių pora nykščio išlenda per valdytojo esamų nykščio lazdos.Nereikia naudoti super klijavimą su PS5. Lengva įrašą, o ne sukelti pakeisti, kad jie atitiktų gera stora pakankamai stiprus ir stabilus.

Pakuotė:

2 poros L2 R2 mygtukai Sukelti Ilgintuvai su 4pcs silikono nykščio stick danga padengti

Pastaba: PS5 valdytojas nėra įtrauktas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai