2020 m. Rudens Žiemos Moterų Mėlyna Pagrindinio Šlifavimo Ritosi Detali Dvigubų Kišeninių Džinsai džinsai striukė moterims

2020 m. Rudens Žiemos Moterų Mėlyna Pagrindinio Šlifavimo Ritosi Detali Dvigubų Kišeninių Džinsai džinsai striukė moterims

w104976

Nauja

Yra sandėlyje

€29.57 €24.25
Vnt.

Žymos: narvas striukė, moterų džinsai jackes, houndstooth striukė, trumpas švarkas moterims, kailio vyras, mėlyna striukė moterims, kailio apykakle paltas striukė, sleeveles jeans striukė, striukė vyras, la jean striukė moteris.

2 020 Rudens Žiemos Moterų Mėlyna Pagrindinio Šlifavimo Ritosi Išsamios Dvigubai Kišenėje Džinsinio Striukė Šilta

Modelio Matmenys: Aukštis: 1.74, Krūtinė: 84, Liemuo: 62, Klubai: 89

Produkto manekenas yra S / 36 dydžio.

100% Medvilnė, Audinys

4 skirtingų dydžių variantai: XS, S, M, L

Specialiai sukurta (100%) loose fit denim striukė

Mados švarkeliai, kad jūs galite praleisti žiemą šiltai

Jo kūnas yra visiškai suformuotas.Jei norite, kad atrodytų, laisvesnės ir labiau, be to, galite pasirinkti 1 2size didesnis kaip stiliaus.

Specialus šlifavimo, krito atrodo

Galite plauti skalbimo mašina pagal skalbimo instrukcijos.Dydis diagrama pateikta žemiau.Dėl išsamios informacijos prašome susisiekti su mumis.

Produktas yra storas švarkas.Jos grynasis svoris 850g.Jūs netgi galite naudoti ją kaip kailis.

Visi mūsų produktai yra gaminamas Turkijoje.Turkija išsiuntė iš viso pasaulio su greitas pristatymas. (Europa, Izraelis ir Rusija perkelti labai greitai) Check out mūsų laivybos šabloną.

Jokių sintetinių medžiagų, kenksmingų žmogaus sveikatai yra naudojamas gaminant savo produktus.Nėra pagamintas Kinijoje.Plastikiniai nesmirdi.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai