50Pcs Multi-Pattern Perkėlimo Popierius Šokolado Perkėlimo Popierius Kepimo "Pasidaryk pats" Perdavimo Lapo Kepimo Tešlos Pyragas Apdaila Įrankiai

50Pcs Multi-Pattern Perkėlimo Popierius Šokolado Perkėlimo Popierius Kepimo "Pasidaryk pats" Perdavimo Lapo Kepimo Tešlos Pyragas Apdaila Įrankiai

w10485

Nauja

Yra sandėlyje

€14.78 €9.02
Vnt.

Žymos: pyragas pelėsių silicio, 0 kepimo, kupolo formos silikoninės formos, tortas dekoro priemonė, pelėsis už reposteria ir konditerijos, granito bakeware, medaus saldainiai pelėsių, Amatų Popieriaus, maisto korėjos, pelėsis raukšlės.

Šokolado Perkėlimo Popierius

Siekiant gauti geresnį perdavimo rezultatas.Prašome atkreipti dėmesį į šiuos elementus, kai veiklos. 1.Išlaikyti tiek perdavimas lakštai ir šokolado toli nuo vandens. 2:Naudokite saikingai šokoladas, kuriame yra daugiau kaip 30% riebalų. 3.Don ' t keep perdavimo lape netoli atšilimo aparatais ar kiti šilumos rezervuaro.

NAUDOJIMO VADOVAS

1.Įdėti perdavimą lapą ant stalo ir tada skleisti specialių formų plokštelės tolygiai 2.Supilkite ištirpintą šokoladą (ar kitų foodliquid medžiagos) į pelėsiais plokštės ir skustis asurp ace 3.Palaukite, kol ištirpsta medžiagos turi būti visiškai sukrekėjusio (jei jis yra karštas, savo dirbtuvėse, naudojant šalto vėjo ar elektros šaldytuvas).Ir tada pašalinti pelėsių plokštės atidžiai. 4.Kai procesas perduoti complted.Imtis sukrekėjusio šokolado off.Jūs canuse tai dekoracija ar maisto tiesiogiai.

Dydis:33x21cm

Pakuotėje: 50 lapų / 【lauke】

Pakuotė: 10 lapų /【 maišelį】

Pastaba: 50pcs yra supakuoti į baudos carton, ir 10pc yra supakuoti maisto pakavimo maišelius.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai