2-KOMPIUTERIAI Didelis Silikono Trivets - universali Silikoninė puodkėlės, Šaukštas Poilsio ir Virtuvės Stalo Kilimėlis neslidus Karšto Pagalvėlės ir Padėkliukai

2-KOMPIUTERIAI Didelis Silikono Trivets - universali Silikoninė puodkėlės, Šaukštas Poilsio ir Virtuvės Stalo Kilimėlis neslidus Karšto Pagalvėlės ir Padėkliukai

w104773

Nauja

Yra sandėlyje

€12.06 €10.25
Vnt.

Žymos: taurės kilimėlis, electr motoroleris, mat silicio, europos sandėlyje pristatymas, grindų kilimėlis, litlicon silikono lentelė kilimėlis, modren stalo užtiesalai, virtuvės įrankis, escurreplatos cocina, crative silikono virtuvės reikmenys.

PREMIUM AUKŠTOS KOKYBĖS SILIKONO: Pagamintas iš 100% FBA nemokamai maisto kokybės silikono ir FDA patvirtintas, silikono medžiaga nebus dėmių, pelėsiai, miltligė, arba sugeria kvapus,gali paliesti maistą tiesiogiai, sveikatos ir saugos.

SUOREMELY VERSATILES: Mūsų silikono trivets yra lankstus, minkštas ir atsparus karščiui iki 450 F, galima naudoti kaip puodą, laikiklis rankena karštos keptuvės saugos ar motina, siekiant apsaugoti jūsų virtuvės skaitiklis paviršiaus nuo plikymo virtuvės.Jis taip pat veikia kaip ąsotis miestelyje, jar peilis ir šaukštas poilsio.

DIDELIS DYDIS: 9" x 12" Silikono Karšto Pagalvėlės.Gili U formos griovelis dizainas gali apsaugoti jūsų stalo forma, vandenį, aliejų arba spauskite atsparus, jis gali būti geras pagalbininkas jūsų virtuvėje.

Plauti INDAPLOVĖJE: silikono medžiaga, kad būtų lengva valyti, jūs galite mesti jį į savo indaplovės, higienos simpleness ir saugos.

Leeseph TRIVET yra jūsų pasirinkti.Kodėl jums rinktis DIDELIS KARŠTO PAGALVĖLĖS Jūsų Virtuvės? ①Premium Aukštos Kokybės: Medžiagų: Pagaminti iš 100% maisto kokybės silikono, BPA free ir FDA patvirtintas.Ne maža ir netoksiška, gali paliesti maistą tiesiogiai, jus ir jūsų šeimos sveikata.Atsparus Karščiui: Temperatūra yra iki 450F, todėl jūs galite įdėti juos ant visų stalų ar skaitikliai Super Lankstus: Pridėtinės trinties tema, išlaikyti aštrių minkyti,ruožas posūkiais ir atsigauti iš karto. ②Big Dydis: Suprojektuotas didelis dydis : 9" x 12" (L x W) bet stiliaus keptuves ar puodus.Ir storis 6mm.Didesnis saugumas, siekiant apsaugoti jūsų rankas forma, bet karšto dalykų. ③Multi-Naudojimas: Neslidžios ir ne nulio funkcijas, kad jis gali būti naudojamas kaip trivets, karšto pagalvėlės, puodkėlės, padėkliukai, skirtas keptuves,puodus ir lovelius.Taip pat, naudojant pagal plokštės,arbatos puodai, kavos puodeliai, nieko karšto konteineriai. ④Easy Valyti Ir Laikyti: Išlaikyti jūsų virtuvėje, valyti, naudojant juos į vietą, purvinas, šaukštai ir kiti indai, o jūs virėjas.Tiesiog mesti juos į savo indaplovės ar rankų plovimas, kuriuos veikia vandens.Po plovimo, patogioje vietoje jų bet kur.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai