Universalūs Motociklo Sėdynė Oro Pagalvės Mygtukai Patogiai Keliauti Už TRIUMFĄ Honda CBR 125R Už 390 Duke 690

Universalūs Motociklo Sėdynė Oro Pagalvės Mygtukai Patogiai Keliauti Už TRIUMFĄ Honda CBR 125R Už 390 Duke 690

w104553

Nauja

Yra sandėlyje

€24.48 €14.68
Vnt.

Žymos: chopper sėdynės, harley motociklo sėdynė, dygliuotos motociklo sėdynės, pigūs motociklų solo sėdynės, honma šešėlis sėdynės, cafe racer sėdynės, ktm rc, kolektorius honda cbr 125 r, airhawk sėdynės, motorcycl sėdynės.

Savybės >> Slėgio ribojimo:Šių Oro Motociklo Sėdynės Pagalvėlės, kurias galima užpildyti oro.Oro konvekcija technologiją gaminamas ir anti-gravitacijos poveikis, kurį siūlo paramą savo stuburo, šlaunų ir klubų.Norint pasiekti poveikį smūgio absorbcija ir įtempių; aukščiausios kokybės Medžiagos:produktas yra pagamintas iš orui poliesterio pluošto 3D mesh audinys + TPU (oro pagalvė) + PU, kuri gali užtikrinti oro cirkuliaciją.Non-slip dugno yra lengva valyti ir patvarus.Ji turi puikią apkrova, atsparumas smūgiams ir smūgio absorbcijos.Puikiai tinka tiems, kurie keliauja ilgai važiuoja, arba tiems, kurie ieško visame sprendimas patogiau jojimo patirtimi; Ergonomiškas Dizainas: Oru pripučiamos sėdynės pagalvėlės yra patvarus ir reguliuojamas.Lengvai pasiekti norimą infliacijos lygį, 70%, 80% arba net visiškai pumpuojamas, gali būti koreguojami pagal jūsų poreikius; Daugiau Stabilios ir neslidžios: siekiant išlaikyti sėdynės pagalvėlės vietoje, mes naudojame neslidžia medžiaga apačioje ir du kartus tvarstis tvirtinimo konstrukcijos.Tvarstis priima lygiagrečiai vyniojimo būdas rūpintis formos sėdynės ir padaryti sėdynės pagalvėlės geriau tinka sėdynės; Plačiai Taikoma: Universalus motociklas pripučiamos oro pagalvės patogus ir saugos, tinka bendra gatvės motociklų ir motociklų sporto, pvz., kruiziniai laivai, dual sporto, sporto dviračiai, standartai, sporto turizmas, nuotykių, turistiniai ir kt.Specifikacijos >> Medžiaga: poliesterio pluoštas (3D mesh audinys), TPU (oro pagalvė) L Dydis: apie 30*31cm XL Dydis: apie 36*38cm Spalva: Juodas Montavimo Būdas >> 1.Savo ruožtu pagalvėlės vožtuvas prieš laikrodžio rodyklę, kad atidarytumėte. 2.Išpūsti pagalvėlės burną, kol pagalvėlė yra užpildyta oru. 3.Pasukite vožtuvą pagal laikrodžio rodyklę uždaryti. 4.Vieta pagalvėlės ant jūsų motociklo, su oro ląstelės būtų nukreiptos į viršų.Sėdėti ant sėdynės jūsų normalaus jojimo poziciją.Vietos abiem kojomis ant pakojų. 5.Svarbu!Reguliuoti oro atidarymo užpildymo vožtuvas ir išleisti orą tol, kol tu grimzti žemyn į pagalvę.Uždarykite užpildymo vožtuvas.Idealus infliacija yra apie 1/2 colio nuo sėdynės.Jei jūs nukristi ant pagrindo sėdynės, įtraukti daugiau oro per užpildymo vožtuvas ir koreguoti dar kartą.Ne Overinflate.Šis produktas veikia efektyviausiai su minimaliu kiekiu oro. 6.Pasukite vožtuvą pagal laikrodžio rodyklę uždaryti.Jūs galite patikrinti, kad jūs turite ne tegul visi oro iš pagalvėlės lėtai simpatijų jūsų kūno (nebūtinai savo dviratį) į šonus.Jums turėtų būti suteikta galimybė pajusti oro perduoti po truputį.Jei per daug oro, yra perduoti po leiskite jums daugiau oro iš pagalvėlių.

Mokėjimo >> 1. Mes priimame mokėjimus Kredito Kortele, Banko pavedimu ir kitomis mokėjimo, kad AE palaiko. 2. Pateikite specialūs reikalavimai (spalva, paketus, vertės deklaracija ir pan.) pateikdamas užsakymą, arba palikti mums žinutę.Siuntos >> 1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas ir telefono numeris yra teisingas.Jei sklypas gali būti ne gavo per 30-60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. 2. Paprastai, mes NEMOKAMAI LAIVO paketas per pardavėjo pristatymas metodai.Prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad laivas kitų laivybos metodai, tokie kaip DHL, UPS, FedEx, AVS ir tt. (Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.Prašome palikite mums žinutę, jei turite ypatingų pageidavimų dėl deklaracija ) Garantija >> 1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas.Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome susisiekti su mumis prieš grąžinti prekes.Mes grąžinsime arba mainų elementas artimiausiu metu. 2. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių problemų, ir suteikia mums galimybę ją išspręsti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes jums atsakyti jūsų pranešime per 24 valandas, per darbo dienas.Jūsų supratimas yra labai dėkingi. 3.Jei turite malonus patirtį perkant mūsų parduotuvėje, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų produktus ir paslaugas su 5 žvaigždučių įvertinimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai