Profesionalaus Sporto Šortai Itin Lengvas Orui Krepšinio Šortai Sporto Mokymo Skrynios Vyrai Veikia Futbolo Naršyti Pantaloncini Tinka

Profesionalaus Sporto Šortai Itin Lengvas Orui Krepšinio Šortai Sporto Mokymo Skrynios Vyrai Veikia Futbolo Naršyti Pantaloncini Tinka

w10453

Nauja

Yra sandėlyje

€18.34 €9.17
Vnt.

Žymos: kilimo ir tūpimo tako šortai vyras, didelis futbolo šortai, brazilija neymar, teny futbolas, mezgimo sporto šortai, futbolo šortai etto, led traukinys, banglentę, futbolas trumpas, treniruoklių salė.

22722 Daugiau tipų jums Itin lengvas Orui Profesionalus Sportas Krepšinio Šortai Šortai Sporto Mokymo Kelnės Vyrai Veikia Futbolo Naršyti Pantaloncini

Savybės:

1. Priima pažangias siuvimo technologijas, pastatytas su plokšti siūlės iki 4-adata pašarų-off-the-arm siuvimo mašina ir tai daro jūsų odą sumažėjo patogiau ir tyliau.

2. Labai elastingas audinys,šios pėdkelnės turi 4-way suspaudimo spektaklis,kuris patraukti raumenis sandariai ir suteikti geresnių rezultatų visose savo veiklos.

3. Su kvėpuojantis greito džiovinimo audinio,per savo pratimą, jūsų prakaitas bus greitai absorbuotas mūsų džersio ir jis bus sausas, per kelias sekundes.

4. Broadloom elastinės juostos, mažėja slėgio ir trinties tarp jūsų juostos ir odos.

5. Šortai suteikia jums labiausiai patogiai padėti savo treniruotės.Ir aukščiausios kokybės audiniai suteiks jums puikų oro vėdinimą.

6. Tinka važiavimas dviračiu, bėgimas, sporto, futbolo futbolo žaisti ir pan.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Medvilnė

Lytis: Vyrai

Spalva: Juodas su raudona juostele, Juodas su geltona juostele, Juodas su pilka juostele, Pilka, Mėlyna (pasirinktinai)

Dydis: M, L, XL, XXL(pasirinktinai)

Svoris: Apytiksl. 100g

Pastaba:

1. Azijos Kinų Dydis yra Mažesnis nei JAV ar Europos Dydį, Prašome ją atidžiai patikrinti.

2. Prašome leisti 1-2CM skiriasi dėl rankinis matavimas.

3. Realios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl daugelio veiksnių, tokių kaip kompiuterio ekrano rezoliuciją, kontrastą ir kt.Ačiū už jūsų supratimą.

Komplektą sudaro:

1 x Lauko Sporto Šortai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai