RUIYA Automobilių Screen Protector For Grand Cherokee 8.4 Colių 2019 2020 GPS Navigacija, Touch Centro Ekranas Auto Interjero Priedai

RUIYA Automobilių Screen Protector For Grand Cherokee 8.4 Colių 2019 2020 GPS Navigacija, Touch Centro Ekranas Auto Interjero Priedai

w104106

Nauja

Yra sandėlyje

€11.81 €10.04
Vnt.

Žymos: 5ND941431B, leon mk2 sėdynės, 3d lipdukas sėdynės, durų ibiza, leonas sportas, dsg lipdukas, automobilių gps screen protector, durų rankena sėdynės, galinis stogo aptakas, stiklo vw.

Produkto aprašymas:

1.【Super Ryškumas】:99% skaidrumas suteikia jums aiškų HD ekranas su lygaus paviršiaus nekilnojamojo touch.

2.【Alkenų danga】:Sumažinti pirštų atspaudus ir riebiai dangų.Tai oleophobic ir hidrofobinės, lengva pašalinti dėmes, riebalus ir pirštų atspaudai.

3.【9H aukšto kietumo】:Naudojant importuotų medžiagų paviršiaus kietumo 9H sustiprina specialus procesas, kuris yra 3,5 karto, kad paprastų filmas, ir cutter yra sunku praeiti.

4.【Lengva įdiegti】: Mechaninė adsorbcija, lengva įdiegti, automobilių lipdukai.

【Paketą įeina】:

2.5 D lenktas navigacijos screen protector x 1,

Įrenginio Pagalbinių Įrankių x 1 (Plastikiniai Gyvis, Dulkių Šalinimo Lipdukai, Alkoholio Prep Trinkelėmis, Mikro-Pluošto Skudurėliu).

★Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas, prašome susisiekti su mumis per "Jūsų Užsakymų" tab jūsų www.poligon-1.lt sąskaitos suteikia mums galimybę tobulinti savo patirtimi.Mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.

Paveikslėlio Rodyti:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai