Oro valytuvas pakeitimo filtras Levoit LV-H132 , Vidaus Angliavandenių Filtrai Pašalina Kvapą & Fiksuoja 99.7% Alergenų , 2 Pak

Oro valytuvas pakeitimo filtras Levoit LV-H132 , Vidaus Angliavandenių Filtrai Pašalina Kvapą & Fiksuoja 99.7% Alergenų , 2 Pak

w1035

Nauja

Yra sandėlyje

€19.83 €16.47
Vnt.

Žymos: oro purifi, dulkių filtras dulkių siurblys, krepšys lv, lv šalikas, anglies filtras, filtras dulkių siurblys, loui vuitton, lv prabangių skrybėlių, oro filtras, krepšiai, lv prabanga.

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

Pakeitimo Levoit LV-H132 oro valymo Filtrai, pagaminti jūsų Oro Valytuvas ne geriausias darbo sąlygas ir galimybes.Atsarginės dalys, LV-H132-RF.

tiesa, hepa pakeisti Levoit LV-H132 filtras su aktyvintos anglies filtras pašalina 99.97 Procentų dulkių, žiedadulkių, dūmų, nemalonaus kvapo, pelėsių sporas, ir gyvūnų pleiskanos.gryname ore ir sveikatos gyvenimas pilnas jūsų šeimai.

Puikiai tinka žmonėms, kurie jautriai reaguoja į aplinkos oro kokybę.Oro valytuvas lv-h132 oro valymo filtras nebus išleidimo pavojingų medžiagų ar ozono.

Pakeisti Levoit Lv-h132 oro valymo filtrai yra sandariai uždarytos, siekiant apsaugoti savo gyvenimą.Rekomenduojama pakeisti oro valymo filtrus kas 6 mėnesius, priklausomai nuo naudojimo.

Specifikacija:

Medžiaga: kompozicinės medžiagos

Spalva:Juoda

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Quanti

ty: (kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!)

Pastaba:1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

3.jo nėra Levoit OEM produktas ir nėra taikoma jokių Levoit gamintojo .Į Levoit prekių pavadinimai ir logotipai yra registruoti atitinkamų jų savininkų.Bet koks Levoit prekės pavadinimo ar modelio pavadinimu šis produktas yra pagamintas tik įrodinėjant suderinamumo.

Paketas apima(be mažmeninės pakuotės):

2 rinkinys Filtrus

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai