Tuya Smart WiFi Lange&Durų Jutiklis 433mhz Belaidžio Lango Durų Magnetas Jutiklį, Detektorių Darbą Su Alexa& "Google" Asistentas&IFTTT

Tuya Smart WiFi Lange&Durų Jutiklis 433mhz Belaidžio Lango Durų Magnetas Jutiklį, Detektorių Darbą Su Alexa& "Google" Asistentas&IFTTT

w103457

Nauja

Yra sandėlyje

€17.70 €8.49
Vnt.

Žymos: signalizacijos durų, jutiklis wifi, namų smart, aqara durų jutiklis, ifttt wifi, vielos tinklo maršrutizatorius, durų tuya smart, durų magnetas kamštis, zigbee, magnetas jungiklis.

Tuya Smart Wifi Durų&Langų Jutiklis

* Durų ir langų atidaryti/uždaryti ataskaitas. * App Nuotolinio Pranešimas * Apsaugos signalizacijos * Senkančios baterijos pranešimas * Paramos Lengva ar AP režimas, "Wi-Fi" ryšį. * Parama "Amazon", Alexa, Google Asistentas, IFTTT ir kitų pažangių valdymo balsu * Ekranas galios signalą valdymo ir signalizacijos istorija užklausą * Maitinimas: AAA tipo baterija x2 * Energijos sąnaudos:

Parama pažangios balso kontroliuoti, tokios kaip "Amazon" Alexa& "Google" Asistentas&IFTTT

Naudoti Alexa kontroliuoti durų jutiklis.Galite paprašyti, Alexa& "Google" Asistentas jei durys uždarytos.Pranešimas: Alexa yra prieinama tik tam tikrus regionus: JAV, Kanada, Indija ir Australija.Jei jums reikalinga ši funkcija,prašome patikrinti ar ji veikia savo regione.

Durys&langų jutiklis galite redaguoti pavadinimą, pagal savo skonį

Signalizacijos push pranešimai yra siunčiami remdamiesi savo užsakymą pavadinimas, durų&langai atidaryti ar uždaryti.

Durų jutiklio signalo veikimo principas

Paramos Smartlink ir Soft AP mode "Wi-Fi" ryšį.Jei jūsų durys/langas yra atidarytas arba uždarytas, ji bus jums siųsti pranešimus, laiko per app.

2.4 GHz WiFi Tinklo Ryšys

1. Nuskaityti QR kodą atsisiųsti SmartLife APP arba TuyaSmart APP. 2. Užsiregistruoti sąskaitą. 3. Add device app. 4. Pasirinkite jūsų namų "Wi-Fi" ir įveskite teisingą slaptažodį. 5. Palaukite, kol ryšį, baigti, ir tada pervardyti signalo jutiklis.

Prietaisas Bendrinimo

Galite pasidalinti valdymo su savo šeima, suteikiant jiems galimybę pasitikrinti būklę jutiklis.

Apsaugos Signalizacijos

Kai signalo jutiklis yra išmontuota, savo išmanųjį telefoną gausite pranešimą ir išsiųsti įspėjimą.

Labiausiai Lojalūs Durininkas

Kai jūsų duris arba langą atidaryti ar uždaryti, pranešimas bus išsiųstas į jūsų išmanųjį telefoną, ir jūs galite taip pat patikrinti įspėjimo istorija.

Ilgas Tarnavimo Laikas

Po 1 minutės jokių veiksmų, WiFi automatiškai atjungti ir įvesti laukimo.Baterija trunka 6-8 mėnesius, telefonui veikiant budėjimo režimu.Pastaba: baterijos, reikia įsigyti atskirai.

Žemas Baterijos Indikatorius

Kai signalo jutiklis baterija yra maža, todėl jūsų išmanusis telefonas bus imtuvo priminimas, kad pakeistų prietaiso bateriją.

Montavimas yra labai lengva

Produkto Sertifikavimas

Pristatymas

Apie mūsų stiprybės:

1、Esame profesionalus gamintojas signalizacijos įranga. 2、Mūsų produktai yra žadintuvas priimančiosios, infraraudonųjų spindulių detektorius, durų ar langų jutiklis, nuotolinio valdymo pultas, RFID kortelę, sirena, stebėjimo kamera, dūmų detektoriai, dujos (įskaitant anglies monoksidą, gamtinių dujų ir kt.) detektoriai. 3、Sveiki klientams ateiti į mūsų parduotuvėje, konsultacijos.

Kokybės Kontrolė:

Prieš Laivyba ,Mes atidaryti langelį.Tada Mes bandymo kokybės 100% ir įdiegti programinę įrangą .

Grąžinimo & Repalcement & Garantija:

1、Prašome mums pranešti per 3 dienas po pristatymo, kai jūs patenkinti, jokių problemų. 2、Prašome grįžti į mus pradinę būklę, prekių ir siųsti EMS arba Registruota Pašto pakeisti arba grąžinti pinigus ir leiskite mums žinoti sekimo numerį greičiau. 3、Mes pasirūpinsime pakeitimo procesą arba grąžinti už jus, kaip greitai, kaip mes patvirtinti returne.

Atsiliepimai

1、 Jei yra kokių nors klausimų apie mūsų produktą ar paslaugą: būtinai susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo darbuotojai pirma, mes esame labai laimingi galėdami padėti jums.Mes sunkiai dirbame, siekiant rasti geriausią sprendimą, kol būsite patenkinti.Prašome nesuteikia mums blogas vertinimas, kuris nepadeda išspręsti problemos. 2、Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, palikite 5 žvaigždučių.dėkojame už jūsų paramą .

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai