10pc/daug Originalių 3in1 Stiklas Su karkasu OCA Klijų Plėvelė iPhone 6G 6S 7 8 plius " LCD Ekranas Touch Pakeisti Atsarginės Dalys

10pc/daug Originalių 3in1 Stiklas Su karkasu OCA Klijų Plėvelė iPhone 6G 6S 7 8 plius " LCD Ekranas Touch Pakeisti Atsarginės Dalys

w103182

Nauja

Yra sandėlyje

€30.73 €25.50
Vnt.

Žymos: filmas oca, auricular iphone 8 lote, iphone pakeisti ekrano, iphon 6 plus lcd, klijai oca, mitsubishi oca, plėvelės klijai, važiuoklės iphone 8 užbaigti daug, lote lcd "iphone" x, iphone 6 plius oca.

10pc/daug Originalių 3in1 Stiklas Su karkasu OCA Plėvelės Klijai "iPhone 6G 6S 7 8 plius" LCD Ekranas Touch Pakeisti Atsarginės Dalys

Aprašymas:

1.Prekės yra 3 in 1 stiklas su karkasu + OCA Klijai.Ne grūdinimo apsaugoti plėvele.Ne Touch flex. 2.Mes išsiųsti prekes www.poligon-1.lt paprastai, jei jums reikia, greitas pristatymas, prašome susisiekti su mumis arba pasirinkti siuntimo būdą pagal save.Ačiū. 3.Apie išorinis stiklas,yra kelių rūšių rinkos.Šią nuorodą, prekės su galvanizavimo žiedas ir yra atsparus vandeniui .Daugiau Stiprus, Kietumas,suapvalintos sienos.Kokybė yra geriausias rinkoje.Tai kostiumas, laminavimo, kad geras LCD.

Didmeninės Prekybos:

Jei jums reikia daugiau produktų ar jūs esate didmenininkas, prašome susisiekti su manimi tiesiogiai dėl kainų sąrašas ir informacija apie tai, laivybos mokestis.Whatsapp: +86 18664919137.

Apie Pareigos:

Pls pažymėti Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Comaptible Modelis:

"IPhone" 6/6plus/6s/6s plius/7/7 plius/8/8 plius

Paketas Apima:

10pc*Stiklas+Rėmelis+OCA

Nuotraukos nuoroda:

Pristatymas: 1.Prekės vežamos tik po apmokėjimo gavimo. 2.Mes išsiųsti prekes per EMS, DHL, UPS, oro paštu. 3.Laivybos Laikas: DHL/UPS: 5~7 dienas EMS: 5~8 dienos Oro paštu: paprastai reikia 10~15 dienų, bet kai kurios šalys turi 20~30 dienų.Gauti jūsų prekė: 1.Kai gausite savo prekę paštu, pls apžiūrėti iš karto jį, įsitikinkite, kad jis atitinka aprašymą sąrašą. 2.Jei kažkas netenkina, prašome susisiekti su mumis išspręsti problemą.Tai neįvyks, nes mes du kartus patikrinti kiekvieną detalę, kol siuntą.Jei jūs esate laimingas su elementą, prašome padėti, kad mus palieka teigiamų atsiliepimų, ačiū už jūsų parama.Garantija: 1.Jei ši prekė yra su trūkumais gavusi, klientas turi iki 7 dienas nuo gavimo datos keitimosi naują. (pirkėjas turėtų apimti visos originalios detalės, nepažeistos naujo-komercinė būklės, ačiū). 2.Mes siūlome nemokamą remonto paslaugos per 1 metus nuo įsigijimo.Pirmuosius 3 mėnesius nuo pirkimo, sumokėsime vienas būdas laivybos išlaidos (iš Kinijos į savo vietą).Po 3 mėnesių nuo įsigijimo, pirkėjas neprivalo mokėti 2 būdais laivybos kaina.Susisiekite su MUMIS: 1.Pls nedvejodami kreipkitės į mus pranešimą taigi, mes susisieksime su jumis.Mes atsakymo per 24 valandų darbo laiko trukmės.Atsiliepimų: 1.Jūsų nuomonė yra labai svarbi ,teigiamų atsiliepimų yra labai dėkingi. 2.Prašome nedvejodami leiskite mums žinoti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą,mes stengiamės patenkinti savo poreikius.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai