Atsparus vandeniui Recliner Sofos-Apima "Viskas įskaičiuota" Sofa Padengti Sėdynės Verstos Ruožas Anti-slip Baldų Užvalkalai, Kėdės Raštas

Atsparus vandeniui Recliner Sofos-Apima "Viskas įskaičiuota" Sofa Padengti Sėdynės Verstos Ruožas Anti-slip Baldų Užvalkalai, Kėdės Raštas

w102848

Nauja

Yra sandėlyje

€42.20 €27.01
Vnt.

Žymos: fotelis slipcover white, 3 vietų padengti sofa, padengti sofa, recliner sofos padengti ruda, padengti sofa vandeniui, recliner sofos dangtelis tinka, pilka fotelis slipcover, fotelis slipcover "pasidaryk pats", padengti aksomo sofa-lova, atitikimo sofa-lova, kėdės apima.

Komplektą Sudaro:

1 x Recliner Kėdės apima

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas:Recliner Kėdės apima

Modelis:E88272

Dydis:

24-33in

29-37in

26-34in

24-37in

Spalva:Pilka/Ruda/Tamsiai Ruda/Balta/Navy/Chaki

Medžiaga:Zomša

Ypatybė:

-Minkštos medžiagos,patogūs ir raukšlių atsparus,nr. lyginimo reikalaujama.Tampus Medžiagos,ištempti, kad atsigaus greitai,saugiai tilptų su įsiūta-į elastinga apvadą.Mašina galima skalbti,lengva valyti ir plauti.

-Atsparus vandeniui ir dulkėms.tegul jūsų seną ar negraži kėdė, atrodo kaip nauja ir gražesnė.Taip pat gali užkirsti kelią jūsų kėdė iš vaikų rašinėti arba pet'scratch ir bite.

-Įrengimas ir išardymas yra labai paprasta ir patogu, taupymo problemų ir pastangų.

-Specialus Dizainas: Stilingas ir gražus dizainas, suteikia kitokią išvaizdą Recliner Kėdės dangtis, Recliner Kėdės padengti atneša naują pertvarką, už visą savo namų dekoravimo stilius, padidinti prabangos pojūtį.

-Ten bus daug papildomų audinio paviršiuje mūsų Recliner Kėdės, padengti net savo kėdės yra labai daug, jei jūsų dydis yra mažas , taip pat galite įterpti papildomų audinio į tarpą diegimo metu.

Pastaba:

-Spalva prekė gali šiek tiek skirtis dėl fotografijos ir skirtingų PC monitoriaus.

-Dydis gali būti šiek tiek kitaip, nes rankinis matavimas.Jūsų prašome suprasti, būtų dėkingi.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai