1PC 5A/10A UBEC Mažiausia RUSIJOS Triukšmo Pilnas Ekranas Antijamming Perjungimo Reguliatorius 5V 6 V 12V 10-14S Perjungti Režimą U-BEC RC Modelis

1PC 5A/10A UBEC Mažiausia RUSIJOS Triukšmo Pilnas Ekranas Antijamming Perjungimo Reguliatorius 5V 6 V 12V 10-14S Perjungti Režimą U-BEC RC Modelis

w102804

Nauja

Yra sandėlyje

€16.03 €14.59
Vnt.

Žymos: bec 12v 5v, bec, rc jungiklis, rc ubec, dc 10a buck, rc imtuvo jungiklis, rc relė, ubec, 6 v baterija žaislas automobilis, Bec 5v.

1PC 5A/10A UBEC Mažiausia RUSIJOS Triukšmo Pilnas Ekranas Antijamming Perjungimo Reguliatorius 5V 6 V 12V 10-14S Perjungti Režimą U-BEC RC Modelis

Aprašymas:

Su UBEC-YL14S5A yra impulsinis maitinimo šaltinis tipo UBEC nuolatinio išėjimo srovė 5A.Ji priima importuotų didelio efektyvumo, step-down DC-DC jungiklis IC dizainas, mažas dydis, lengvas ir didelės išėjimo galios.Tuo pačiu metu, ji priima shield danga, uždaras magnetinės galios induktyvumo ir magnetinis žiedas dizainas išvengti elektromagnetinių trukdžių.

Su UBEC gali įsigyti įtampos tinka eksploatuoti imtuvus ir kitus prietaisus nuo 35V-60V(10S-14S) ličio baterija, ir nuolat užtikrina iki 5A išėjimo srovės maitinimui, prietaisų, tokių kaip imtuvai, giroskopai, ir kelis actuators.Idealiai tinka didelių fiksuoto sparno ir elektros sraigtasparniai.Su šiuo prietaisu, galite gauti reikalingą energiją gavėjas tiesiogiai iš elektros energijos tiekimui, be atskiro imtuvo baterijos.

1.Specifikacija:

2. Produkto savybės:

2.1. Importuota spardytis impulsinis maitinimo šaltinis IC dizainas, efektyvumas yra iki 90%.

2.2. Kartu užtikrinant, našumas, kompaktiškas dizainas, mažas dydis, lengvas, tik 30g.

2.3. Žemas triukšmo dizainas, visos sudedamosios dalys yra pilnai ekranuotas, ir uždarytas magnetinio didelio galingumo induktyvumo ritės yra naudojami.Tuo pačiu metu, išvesties linijos yra įrengta magnetinis žiedas, kuris labai sumažina elektromagnetinių trukdžių.

2.4. Išėjimo srovė yra didelis, nuolatinė išėjimo srovė 5A, ir didžiausia išėjimo srovė 10A; energijos paklausa įranga yra visiškai užtikrintas.

2.5. Su įvairiomis darbinės įtampos, gali dirbti paprastai tarp 35V-60V(10S-14S Lipo).

2.6. Su perkaisti apsaugos, išėjimo trumpo jungimo apsauga, išėjimo viršįtampių ir kovos su nugaros apsauga.

2.7. Išėjimo simbolis, naudokite raudona LED darbo rodiklis, UBEC normalaus darbo laiko, indikatoriaus lemputė.

2.8. Švelnaus paleidimo jungiklį, atidaryti arba uždaryti produkcija UBEC per švelnaus paleidimo jungiklį.

3. Kaip naudoti:

3.1. UBEC-YL14S5A01: išvesties įtampa yra 5V/6 V, kuris gali būti įjungtas, ir, megztinis, kepurė naudojamas atrankos.Megztinis įdėta į pin1 ir pin2. Du kaiščiai yra atrinkti 6 V galia.Du kaiščiai įtraukti į pin2 ir pin3 yra atrinkti 5V išėjimo.Prašome kreiptis į skaičius; jei megztinis dangtelis yra pamestas, numatytoji galia UBEC yra 5V.

3.2. UBEC-YL14S5A02: išvesties įtampa yra 5V/12V, kuris gali būti įjungtas, ir, megztinis, kepurė naudojamas atrankos.Megztinis įdėta į pin1 ir pin2. Du kaiščiai yra 12V išėjimo.Dviejų kaiščių pin2 ir pin3 yra 5V išėjimo.Žr. pav.Jei megztinis dangtelis yra pamestas, numatytoji galia UBEC yra 5V.

3.3. Maitinimo indikatorius: power indikatorius yra naudojamas rodyti produkcijos statusą.Jei ji yra šviesi, UBEC turi normalų įtampos išėjimo.Jeigu ji nėra apšviesta, prašome patikrinkite, ar maitinimo įvesties kabelis yra prijungtas ir baterija yra geras.

3.4. Įjungti/išjungti produkcija: jungiklis yra nustatytas į"ON" produkcija yra įjungtas, į"OFF" padėtį dedama, ir produkcija yra išjungtas.

4. Specialios instrukcijos:

4.1. Nors įvairių priemonių buvo imtasi siekiant sumažinti elektromagnetinių trukdžių, kad UBEC kintamųjų reguliatoriaus režimas negali visiškai išvengti nedidelį kiekį elektromagnetinių trukdžių, eksploatavimo metu; užtikrinti normalų imtuvą, prašome išvesties galia magnetinis žiedas ir UBEC meistras Išlaikyti atstumą valdybos kiek įmanoma (magnetinis žiedas negali būti iškaltas ant pagrindinės kontrolės valdyba), ir visą UBEC turėtų būti taip toli, kaip įmanoma iš antkaklio.

4.2, teigiamų ir neigiamų įėjimo galia negali būti atšauktas, kitaip UBEC bus perdegti ir negali būti suremontuotas.

4.3. Naudojant nedaug anti-trukdžių našumo žemėlapio perdavimo įranga, ji gali parodyti, kad UBEC trukdys perdavimo įranga.Jei taip atsitinka, prašome sumažinti apvijos magnetinis žiedas arba tiesiogiai jį pašalinti.Magnetinis žiedas.Pagrindinė priežastis yra ta, kad ekranavimo magnetinis žiedas yra naudojamas užgniaužti common mode trukdžių.Daugiau posūkių, tuo stipresnis slopinimo galimybė, bet daugiau posūkių, tuo stipresnis platinami talpos.Aukštų dažnių ir dažnio trikdžių, tuo mažesnis platinami talpą, tuo geriau.Tai platinami talpą, taip pat susijęs su medžiagos magnetinis žiedas.Tai yra, kodėl yra labai mažai vaizdo perdavimo įrenginius, kurie gali eksponuoti magnetinis žiedas ir trikdžių.

Pakuotė:

1pc x UBEC

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai