Autel MaxiPRO MP808K OBD2 Diagnostikos Skaitytuvas ECU Programavimo Rakto Kodavimo PSSS MP808 DS808

Autel MaxiPRO MP808K OBD2 Diagnostikos Skaitytuvas ECU Programavimo Rakto Kodavimo PSSS MP808 DS808

w1028

Nauja

Yra sandėlyje

€211.07 €175.19
Vnt.

Žymos: dpf iš, autel maxicom mk808, autel maxipro, obd2 skaneris, obd2, softwar, ecu flasher, autel mx jutiklis gumos, xtool x100 pad3, kabelio autel maxisys.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1. Mes esame Įgaliotasis Platintojas Autel.Pažadame: Visi mūsų parduotuvėje produktų yra 100% Originalus Autel Originali !!!Jei ne, Dviguba kompensacija bus teikiama!!! 2. MP808K Aptarnavimas Po pardavimo: 1 Metai Garantija ir 1 Metus Nemokamą Naujinimą 3. Palaiko Kelias Kalbas: Anglų, Prancūzų, Vokiečių, Ispanų, Portugalų, Olandų, Lenkų, Švedų, Korėjiečių, Japonų, Rusų, Italų.

MaxiPRO MP808K:

Pagal "Android" operacinės sistemos, MaxiPRO MP808K yra rodoma su didelę aprėptį OE lygio diagnostika.Įrengti greitai, quad-core procesorius, MP808K suteikia maksimalų patogumą ir efektyvumą už savo diagnozę ir analizė.Su intuityvi vartotojo sąsaja leidžia naudotis prietaisu be vargo, per 7 colių LCD lietimui jautrų ekraną, kuris rodo ne 1024 x 600 kokybės.

Savybės:

1.Platus transporto priemonių aprėptis daugiau nei 80 JAV, Azijos ir Europos transporto priemonė 2.Išimtiniais OE Lygio sistemos aprėptį, visos elektroninės sistemos 3.Pilnas galimybes kodai, live duomenis, aktyvaus bandymo, ECU informacija, prisitaikymas, priderinimas, kt. 4.Smart AutoVIN technologija, skirta nustatyti transporto priemonėms, lengvai 5.Automatinis sistemos ir programinės įrangos atnaujinimai realiuoju laiku stumti pranešimus per "Wi-Fi" 6.Momentiniai nuotolinio valdymo technologijų paremti bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje 7.Nuotolinių išteklių saugyklomis pagrįstą MaxiFix internetinė bendruomenė, suteikia milžiniškos duomenų bazės, diagnostikos ir remonto patarimai ir įrodyta, pateiktas pataisas 8.Interaktyvi Duomenų Registravimo sesijos galimybę tiesiogiai bendrauti su Autel Techninę Paramą iš pirmų lūpų trikčių diagnostikos klaidas 9."Vieno langelio" multitasking sukurta ideali valdymo seminaras operacijų laikyti visų duomenų failus, klientas info, ir transporto priemonių apskaitą, gerai organizuota 10.Patogus duomenų valdymo sistema, skirta valdyti vidaus programos, programų ir peržiūri duomenų

Autel MaxiPRO MP808 Rinkinys vs Autel MaxiDAS DS708 / DS808

Autel MP808K yra patobulinta versija MaxiDas DS708, o tos pačios funkcijos kaip Autel DS808, tačiau mažesne kaina, nei DS808. Ji numato, arba mechanika, arba "PASIDARYK pats" entuziastams puikus sprendimas dėl transporto priemonės gedimų šalinimas, nes ji yra konkurencinga kaina ir turi daugiausiai pažangios funkcijos, kurių reikia.

Autel MP808K visos Sistemos Diagnostika su Bi-directional Kontrolė:

Į MP808 palaiko keturių metodų, transporto priemonės identifikavimo: Auto VIN Nuskaitymas, Rankinis VIN Įėjimas, Automatinė Pasirinkimas ir Rankinis Pasirinkimas, per kurią jūs galėsite susipažinti su visa diagnosable Ekiu apie transporto priemonę ir paleisti diagnostika nuo pasirinktos sistemos.Su bi-directional kontrolės, tai lengvai ir greitai galite nustatyti problemas kaip diagnostikos priemonė gali perduoda valdymo komandas eksploatuoti transporto sistemų ir pasakysiu, kad važiavimo sąlygos.

MaxiPRO MP808K Diagnostika:

Diagnostikos programa gali gauti EKIU informacijos, perskaitykite & ištrinti Dtc, ir peržiūrėti gyvų duomenis.Diagnostikos programa gali naudotis elektroninį valdymo bloką (ECU) įvairių transporto priemonių kontrolės sistemos, įskaitant variklį, transmisijos, stabdžių antiblokavimo sistema (ABS), oro pagalvių sistema (SRS).

Pagrindinis Meniu :

Diagnostikos taikymas leidžia duomenų nuoroda į elektroninės kontrolės sistemos bandomosios transporto priemonės, transporto priemonių diagnostikai.Programą atlieka funkcinius bandymus, nuskaito transporto priemonės diagnostikos informaciją, tokią kaip ir bėdą, ir įvykių kodus ir gyventi duomenis iš įvairių transporto priemonės valdymo sistemų, tokių kaip variklis, pavarų dėžė, ABS.

Karšto Funkcijas :

Paslaugų skyriuje yra specialiai sukurta siekiant suteikti jums greitą prieigą prie transporto priemonės sistemų, įvairių reguliaraus remonto ir techninės priežiūros darbus spektakliai.Tipiškas paslaugos operaciją ekranas yra nemažai meniu varoma vykdomosios komandos.Vadovaudamiesi ekrane pateikiamais nurodymais pasirinkti tinkamą vykdymo funkcijos, įvesti teisingą vertybių arba duomenis ir atlikti būtinus veiksmus, sistema padės jums per visą veiklos, skirtos įvairių paslaugų operacijas.Dažniausiai atliekama paslauga funkcijos apima:

Naftos Reset Paslaugos:

Ši funkcija leidžia jums atlikti iš naujo Variklio Alyva Gyvenimo sistema, kuri apskaičiuoja optimalų naftos gyvenimo keitimo intervalas priklauso nuo transporto priemonės vairavimo sąlygų ir klimato.Naftos Gyvenimo Priminimas, turi būti iš naujo kiekvieną kartą, kai Paveikslas Mėginio Specialių Funkcijų, Ekrano 39 aliejus yra pakeistas, todėl sistema gali apskaičiuoti, kai kitą alyvos keitimas yra būtinas.

Elektrinis Stovėjimo Stabdys (EPB) Paslaugų:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<