PEIDUO Kiemo Kėdė Pagalvėlės Ne Slydimo Sustorėjimas Turas Vytelių Kėdės Apmušalų, Sofos Kilimėlis Putų Pagalvėlės Atgal Pagalvėlės Sėdynės Pagalvėlės

PEIDUO Kiemo Kėdė Pagalvėlės Ne Slydimo Sustorėjimas Turas Vytelių Kėdės Apmušalų, Sofos Kilimėlis Putų Pagalvėlės Atgal Pagalvėlės Sėdynės Pagalvėlės

w102672

Nauja

Yra sandėlyje

€10.91 €7.85
Vnt.

Žymos: abėcėlė pagalvėlė padengti, atminties putų pagalvės atlošas, audinio apmušalai putų, kėdės pagalvėlė, dviračių gelio pagalvėlės, balkonas stalo kėdė, pilka kiemo pagalvėlė, kėdė pagalvėlės sėdynės, kėdė pagalvė, cussion.

【Premium Putų Kėdė Pagalvėlės】– pagalvėlė padengti, pagamintas iš maišyti verpalai dažyti audinius ir pagalvėlės yra pagamintos iš 35D didelio tankio akytojo putų, labai švarus, natūralus, minkštas, patogus, ir raukšlių atsparus.NĖRA ATSPARUS VANDENIUI.Ji gali padėti gauti aukštį, biuro, studijos, automobilių, vakarienė sėdynės.

【Unikalus Ergonomiškas Dizainas】 Geros kokybės 35D didelio tankio putų didėjantis atsparumas ir ilgaamžiškumas, todėl patvarus, ilgai naudoti, nebus deformuotas lengvai.Siekiant palengvinti patogus sėdynės jūsų klubų, tai minkšta kėdė pagalvėlė paskirsto svorį, kad jūsų kėdė, siekiant išvengti nuovargio nuo stuburgalio ir sėdmenų.

【Lengva Išimti ir Valyti Padengti】 Visi pagalvėlės turi užtrauktuką, todėl, kad dangtelis gali būti imtasi off lengvai ir lengva valyti.Ir jūs galite taip pat pakeisti naujas pagalvėlė apima, kuris jums patinka už jį.Dangtelius galima plauti skalbimo mašina.

【Neslidus Dizaino】 yra silikono taškus ant pagrindo, kad būtų galima nustatyti jų kėdė su komfortą ir apsaugoti juos nuo stumdomas ant sėdynės ir nėra lengva nukristi.Tinka vaikų kėdutėms, sodas, virtuvė, gyvenamasis kambarys, valgomasis, kavos parduotuvės ir biurai.Ši pagalvėlė nėra atsparus vandeniui, galite pakeisti vandeniui padengti, kai jį naudoti lauko.

【Kėdė Pagalvėlė Matmenys】 Aikštėje sėdynės pagalvėlės:16x16inches, storis: apytiksl. 1.9 arba 3.15 cm; Ištisus sėdynės pagalvėlės: skersmuo:16inches, storis: apytiksl. 1.9 arba 3.15 cm.Naudojamas kaip automobilinis stiprintuvas sėdynės, vaikų kėdės pagalvėlių papildomų aukštį padidinti.Žr. matavimo vadovas nuotraukos matavimo jūsų kėdės sėdynės dydis.

Pavadinimas: kėdė pagalvėlė

Patobulintas Storis ir Minkšta Atrama (5 cm/8cm)

Medžiaga: medvilnės ir kanapių

Įdarui: 35D didelio tankio milteliai kempinė

Spalva: juoda, šviesiai pilka, violetinė, mėlyna

Specifikacija: 40 * 40, storis 5cm, 40 * 40 Storis 8cm, Kvadratinės ir apvalios formos

Dydis: produkto dydis: 40 * 40 * 5cm, 40 * 40 * 8 cm,

Grynasis svoris: 273g, 465g

Bruto svoris: 273g, 465g

Pakavimo metodas: krepšys

Pakuotės dydis: 40 * 40 * 5.5 cm, 40 * 40 * 8cm

Pakuotė: 1pcs * pagalvėlė Pranešimas: 1.Prašome leisti 1-3.0 Mm klaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jūsų pirkti. 2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas,pls suprasti.

3.Prašome palikti pranešimą prieš jį duoti blogų atsiliepimų, jei produktai turi tam tikrų problemų.

Pakuotės dydis: 40 * 40 * 5.5 cm/ 40 * 40 * 8cm

Pakuotė: 1pcs * pagalvėlės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai