Pagalbos Ranką Rankinis Rankinis Rankinis Generatorius AM FM /NOAA Saulės Oro Radijas su LED Žibintuvėlis Savarankiškai Varomų 1000mAh Galia Bankas

Pagalbos Ranką Rankinis Rankinis Rankinis Generatorius AM FM /NOAA Saulės Oro Radijas su LED Žibintuvėlis Savarankiškai Varomų 1000mAh Galia Bankas

w102530

Nauja

Yra sandėlyje

€25.17 €14.09
Vnt.

Žymos: radijo wifi, crankset, suku radijas, žirklių, radijo retro vintage, arduino "bluetooth" kontrolės, sangean, f fm radijas rinkinys, fm radijas, "pasidaryk pats" rinkinys radijas.

Savybės:

* Labai kompaktiškas, lengvas, ir lengvai atlikti dar pakrautas su daug funkcijų, kurios yra turi turėti bet koks survival kit.

* Tai turi būti avarinio rinkinys radijo ateina su AM/FM/WB(7 Kanalo NOAA) orų juostoje, radijo, galingas 3 LED žibintuvėlis, mobiliojo telefono įkroviklį, su kabelių ir jack priedai, ranka suku, Saulės Energijos, ir USB maitinimo/įkrovimo radijo.

* Keli būdai, maitinimo/įkrovimo radijas: ranka sukamas vėjo vidaus generatorius, atskleisti saulės įkrauti saulės skydelis, DC įkrauti prijungus mini USB kabelį prie kompiuterio.Tai yra self galia avarinio radijo, kad jūs ir jūsų šeima gali priklausyti nuo to, bet kuriuo metu, bet kur, bet kokiomis oro sąlygomis.

* Šis radijo tobulinimas iš kitų suku krovikliai, jūs galite visiškai nemokamai šios radijo nors USB/AC/DC, saulės skydelis, arba ranka skriejikas ir tada, kai jums reikia, galite naudoti radijo įkrauti mobiliuosius Telefonus, Mp3/MP4s, USB įrenginius, kurių nėra prisukamas.Taip pat turi integruotą įkrovimo ir iškrovimo apsaugą.

* Tai Aukštos kokybės bei guminizuto būsto radijas turi neperšlampamą korpusą, todėl jis yra idealus, pėsčiųjų, kempingas, saugoma automobilių kamieno, arba bet kurią pagalbos rinkinys.

* Didelis vidinis saulės skydelis įgaliojimus radijo saulės ar patalpų lengvosios!

* Mažas, kišeninis daugiafunkcį radijo yra puikus skubios pagalbos naudoti viduje arba lauke.

Techniniai duomenys:

* Medžiaga: ABS

* Spalvos: Raudona / Juoda

* FM Radijas: 87 ~ 108 Mhz

* AM Radijo: 520 ~ 1710 KHz

* NOAA/Orai Grupė: 162.400 ~ 162.550 Mhz

* Darbinė įtampa: 2.7 V ~ 4,2 V

* Baterija: 1000mAh, 3.6 V Ni-Mh

* Žibintuvėlis šviesos: 5000LM

Privalumas:

* Multi-band imtuvas su AM, FM, WB

* 3-LED super bright toks mygtukas žibintuvėlio

* USB mobilusis telefonas/smart phones/MP3/MP4 įkroviklis

* Built-in Ni-MH baterijos (Keičiamais)

* Didelio saulės skydelis viršuje radijas

* Aukštos kokybės dinaminis garsiakalbis

* 3-way jėgaine (jokių Baterijų nereikia):

Suku įkrovimas

Saulės elektrinės

Kompiuterio naudodami USB laidas (yra komplekte)

Komplektą Sudaro:

1 x Daugiafunkcinis Radijas

1 x USB Kabelis

1 x Vartotojo Vadovas

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai