Striukė Parko Žiemos Drabužių Moterims Dirbtiniais Kailiais Striukė 2020 Ponios Ilgi Kailiniai Paltai Atvartas Paltas Šiltas Plius Dydis Moterų Pliušinis Paltai

Striukė Parko Žiemos Drabužių Moterims Dirbtiniais Kailiais Striukė 2020 Ponios Ilgi Kailiniai Paltai Atvartas Paltas Šiltas Plius Dydis Moterų Pliušinis Paltai

w102479

Nauja

Yra sandėlyje

€81.04 €40.52
Vnt.

Žymos: kailis, sujudimas dirbtiniais kailių paltai moterims, kailio kailiniai, fox fur real, mp kailiai, kailio, mng dirbtiniais kailių paltai, paltai moterims hiver klasė, pliušinis striukė vyrai, kailis dirbtiniais kailiais, žiemos moteris.

Mes gamyklos tiesioginių pardavimų dirbtiniais kailio liemenės, kaina maža, bet kokybė yra labai gera.

Visos nuotraukos yra realios, nuotraukas, beveik be spalvų skirtumas, mieli draugai gali būti tikri, kad pirkti.Jei jums reikia papildomų dydžių, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo, derybų.

Įsitikinkite, kad krūtinė kailis yra 6 cm didesnis nei jūsų kūno dydį!

daugelis žmonių nerimauti, rankovės ir ilgis, aš paėmė keletą nuotraukų, galite pamatyti.

mes renkamės L dydis, matuoti jį.L dydis, svoris 1.3 kg, labai storas ir šiltas.ir dydžio diagramos, yra teisinga!rankovės yra pakankamai ilgas, kad Rusai ir Europiečiai, ir Amerikiečiai.nesijaudinkite apie tai.

visos nekilnojamojo kulka nuotraukas į mano fabrikas, be spalvų skirtingas!!

modelis rodo

prašome padėti kitiems pasirinkti dydį

kai jūs gaunate savo kailio,prašome pateikti pirkėjo rodo ir jūsų ūgį ir svorį atsiliepimų, manau, kad tai bus labai gražus, kai jūs nešioti jį!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai