Originalidad Košmaras Prieš Kalėdas Jack Skellington Pliušinis Lėlės - Helovinas Pliušinis Įdaryti Kūdikių Lėlės (Jack Lėlės 9.5 Cm)

Originalidad Košmaras Prieš Kalėdas Jack Skellington Pliušinis Lėlės - Helovinas Pliušinis Įdaryti Kūdikių Lėlės (Jack Lėlės 9.5 Cm)

w10232

Nauja

Yra sandėlyje

€5.07 €3.50
Vnt.

Žymos: lugia pliušas, minkštas žaislas, minecraft žaislas, preston, lėlės helovinas, automobilių lizdas, Disney, marškinėliai keistai, giraff pliušas, gaara pliušinis lėlės.

◆Detalus planas: Mūsų Jack Skellington pliušinis lėlės ypatingą dėmesį į detales ir puikiai fiksuoja Tim Burton Kalėdų Išvakarėse serija, tėvas Helovinas Jack Skellington.

◆ Aukštos kokybės: Mes naudojame aukščiausios kokybės 100% poliesterio mikropluošto, kad mūsų Jack Skellington Naktį Teroro lėlės, siekiant užtikrinti, kad ji gali būti apkabino daugelį metų, be to, nešioti jį, ir jis jaučiasi labai minkštas.

◆ Puiki dovana pasirinkimas: Tai Jack Skellington pliušinis lėlės-tai ne tik puiki dovana gerbėjų Košmaras Prieš Kalėdas, jis gali tapti vaiko mėgstamą apkabinti partnerį, ir jo unikalus dizainas taip pat yra mylimi berniukų ir mergaičių.

◆ Nekenksmingas vaikams: Mes rūpinamės savo šeimos saugumą, todėl mūsų Košmaras prieš Kalėdas Jack Skellington yra pagamintas iš 100% netoksiškas produktų, nėra pavojaus uždusti, siekiant užtikrinti, kad jūsų artimieji yra rizikos nemokamai.

◆ Pasitenkinimas garantuotas: Esame pasiryžę siekti aukščiausių kokybės standartų, todėl, jei nesate visiškai patenkinti mūsų Jack Skellington figūrėlės, mes suteiksime jums visą grąžinamąją išmoką,.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai