Prabangos Ponios, Blizgučiai Atveju, Samsung Galaxy S21 Plius S21+ Viskas įskaičiuota Sprogimo Įrodymas Dangtelį Galaxy S30 Ultral S30+ Atveju

Prabangos Ponios, Blizgučiai Atveju, Samsung Galaxy S21 Plius S21+ Viskas įskaičiuota Sprogimo Įrodymas Dangtelį Galaxy S30 Ultral S30+ Atveju

w102023

Nauja

Yra sandėlyje

€4.80 €3.83
Vnt.

Žymos: "samsung" galacy s21 atveju, samsung atvejais, s21, altice s21 dangtis, s21, atveju wiko y60, s21 ultra, atveju doogee s30, atveju s21 ultra, lg k11 telefono, kaukė samsung galaxy s10.

Prabangos Ponios, Blizgučiai Atveju, Samsung Galaxy S21 Plius S21+ Viskas įskaičiuota Sprogimo Įrodymas Dangtelį Galaxy S30 Ultral S30+ Atveju Geriausia Paslaugos:

1, Greitas Pristatymas 1-4 Darbo Dienas + Laiku Atsakyti + Teigiamas Požiūris

2, Greitai Išspręsti Problemą Kiekvienas Klientas

3, Lašas Laivybos Paramą!Didmeninė Paramą!

4. Jei prekės yra pažeistas transportavimo metu, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo kuo greičiau, mes pakartotinio išsiuntimo ar grąžinimo.Prašome nesuteikia blogi atsiliepimai

5.Nedvejodami mums 5 žvaigždučių.Mes tikimės tolesnio bendradarbiavimo su jumis.Konsultavimas mūsų klientų aptarnavimo suteiks jums dar didesnių nuolaidų.

Geriausi linkėjimai!jei perkate 2 vnt, jūs galite gauti 3% nuolaida nuolaida!

jei perkate 5 ar daugiau vnt, jūs galite gauti 4% nuolaida nuolaida!

Savybės:

1.100% brand new

2. Siuvimo procesą, elegantiškas ir paprastas

3. Medžiaga 1: avies odos audinio (patogus ir minkštas)

4.įpakavimas:1 vnt atveju

Ir jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku.Mes išspręsti problemą jums kaip galima greičiau ir pateiks jums priimtino atsakymo: numatytoji Shentong išreikšti ir Yousu express!

1. Per 7 dienas po gavimo (atsižvelgiant į gavimo važtaraščio), jei jums rasti bet kurį produktą su funkciniai sutrikimai ar kokybės problemų, prašome susisiekti su mumis laiku grąžinti arba pakeisti prekes, jei jis vėluoja, tai nebus priimami; jei ji yra patvirtinta, ji bus atmesta;

2. Mes stengiamės patenkinti spalvos ar stiliaus produktas nurodyta klientas, tačiau ji negali būti 100% patenkintas.Jei spalva ar modelis neatitinka stiliaus, mes su jumis bendraus laiku pakeisti spalvą arba padaryti out-of-stock gydymas.

3. Jei pirkėjas yra nepatenkintas ar sunku parduoti, nėra kokybės problema produktas, jis negali būti panaudotas kaip priežastis, dėl grąžinimo arba pakeitimo.Mes turime būti atsargūs, kai užsakymo.Mes nesame atsakingi už overstocking.

4. Klientams reikia, išpakavimo, tikrinimo, kai gauna prekes, nepriklausomai nuo to, ar išorinės pakuotės dėžutė yra sugadintas.Jei koks nors produktas yra sugadinta dėl transportavimo problemų, kreipkitės į atitinkamos transporto kompanija, išduoti pažymėjimą su oficialiu antspaudu ir pateikti šį pažymėjimą į mus, ir mes padėsime klientams pateikti reikalavimus.Jeigu krovinys buvo prarastas ar sugadintas dėl logistikos, mes negali būti laikomas atsakingu.

5. Klientams, kurie reikia grįžti ar biržos prekes turi vientisumui apsaugoti gaminio pakuotę ir išsamumą priedais arba panašių medžiagų, siekiant užtikrinti, kad antrinių produktų pardavimo nebus paveikta.Pavyzdžiui, grįžo produktai nėra visiškai supakuotas ir priedai arba atitinkamos duomenys nėra išsamūs.Neteisėto remonto ar pakeitimo; nenaudojami ir laikomi pagal įprastas metodus; Pasibaigus garantijos laikotarpiu produktas; Jei grįžo produktai yra ženklinami ir padirbti, mes negalime priimti grįžti.

6. Klientų atradimas produktų kokybės klausimais grąžinti, prašome grąžinti mūsų kompanija, su paprastais, greitas pristatymas, I skyrius atsisakė priimti, greitas pristatymas ir kiti aukšto krovinių express logistikos, krovinių klientas iš anksto, bendrovė bus pagal aiškų sąrašą, gavęs prekes papildyti krovinių ir faktinės išlaidos prekių, jeigu klientas neturi bendrauti su klientų aptarnavimo tarnyba, tiesiogiai grįžti, mes negalime priimti;

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai