Karinės Juosmens Krepšys, Atsparus Vandeniui Nailono Daugiafunkcį Atsitiktinis Vyrų Fanny Juosmens Vyrų Mažas Maišelis Mobiliojo Telefono Dėklas

Karinės Juosmens Krepšys, Atsparus Vandeniui Nailono Daugiafunkcį Atsitiktinis Vyrų Fanny Juosmens Vyrų Mažas Maišelis Mobiliojo Telefono Dėklas

w101530

Nauja

Yra sandėlyje

€8.35 €4.51
Vnt.

Žymos: maišelis diržo, rankinė, atveju pen, kelis mini itx atveju, byla telefono, kawaaii telefono dėklas, bg bts telefono dėklas, krepšys vyrų pečių, airpod atvejais, taip pat žinomas kaip, corgi šuo.

RM21757892011165532

Produkto Parametrai

Dizainas: Tactiacl Juosmens Pack

Medžiaga: Stiprus 800D Nailonas (atspari Vandeniui Medžiaga)

Modelis: Camo & Kietas

Dydis: 12 * 17.5 * 6 cm

Grynasis Svoris: Apie 150 g

Naudojimas: Karinių Veiksmų, Kovojant Su Terorizmu Misija, Lauko Nuotykius...(No Pečių Juosta)

Aukštos klasės 800D Oksfordo Audinys

1. Super Vertus Jausmas

2. Super Antibakterinių

3. Super Patvarus

4. Daugiafunkcinis

5. Ergonomiškas

6. Atsparus vandeniui

7. Lankstumas

8. Oro Pralaidumas

Mini Krepšys, Dideli Pajėgumai

Reguliuojamas Diržas per savo juosmens diržą arba pakabinti ant kuprinės

Karabinai Pozicija

Kokybės Metalo Užtrauktuką

Stiprus Hasp

Galima pakabinti ant MOLLE diržas

Laivybos Politika:

1.Mes pasirūpinsime, shippment kuo greičiau per patikimi vežėjai po apmokėjimo.

2. Bendra Nemokamas Pristatymas Logistika: Po Eilinių Smulkių Paketų ir Kinijos Po Registruoti Oro Paštu, gali imtis 20-60 dienų, Greičiau vežėjas yra kaip per savo variantą.

3. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.jūsų pasitenkinimas yra mūsų siekimas, Tarptautinių pervežimų greitis turi įtakos daug veiksnių, mes garantuojame: Nėra sklypo pasirašė, grąžinti visiškai be jokios priežasties.

Atsiliepimų & Grąžinti:

Jei jums patinka mūsų produktas, palikite mane visi 5 žvaigždžių atsiliepimai (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių ir Laivybos laikas 5 žvaigždučių) ir nuotraukos padėti mums, mes bus dėkingi, kad jūs taip pat galite pasidalinti ja su savo draugais apie VK , ru.itao, Facebook arba Twitter.

Jei jūs ne taip patenkinta, bet kalbant apie tai, prašome turėti jokių dvejonių susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą, aš jums išspręsti visas problemas už jus.Prašome prisiminti, kad pradžioje mūsų paslaugos:).

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai