1/2" 3/8" Dr Oro Reketas, Pneumatinės Veržliarakčio Grįžtamasis Kompresorius, Įrankis 1/2" ratai Nauji

1/2" 3/8" Dr Oro Reketas, Pneumatinės Veržliarakčio Grįžtamasis Kompresorius, Įrankis 1/2" ratai Nauji

w10096

Nauja

Yra sandėlyje

€30.40 €25.84
Vnt.

Žymos: kompresorius, oro reketas, geležies bakstelėkite, nustatyti, pneumatiniai įrankiai, oro, fubag keitiklis, hazet sukimo momento raktas, yuu, 220v oro kompresorius, , 88vf, Oro reketas, veržliaraktis.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aukštos klasės judėjimas, didelio tikslumo, stabiliai veikia, didelės išėjimo galios, mažos oro sąnaudos, ilgas tarnavimo laikas ir didelis efektyvumas.

Sukimo momentas produkcija yra net ir sukimosi greitis yra pastovus.Jis yra naudojamas, siekiant padėti išardymas ir surinkimas varžtus ir negali būti nugriauti.

Lengvas lydinio kėbulas, mažas dydis ir lengvas, patogu laikyti.

Dukart letena struktūra, dizainas, sukant galvą jungiklis, R-pirmyn rotacija, F yra atvirkštinė rotacija, ir tai yra patogu perjungti pirmyn ir atgal.

Plokštelės jungiklis yra patogu ir greita.

Nerūdijančio plieno filtras yra sumontuotas galinis oro įleidimo angos, siekiant užkirsti kelią pašalinių medžiagų patekimo.

Priekinio išmetimo angos siekiama išvengti dulkių.

Produktas:

Specifikacija: 1/2": 12.5 mm 3/8" :10mm

Sukimo momentas: 85N

Oro sąnaudos: 4cfm

Įsiurbimo sąsaja: 1/4

Greitis: 150-160 rpm

Lizdas diapazonas: 8-19mm

Pastaba:

Gerbiami pirkėjas: Dėl apšvietimo efektai, ekrano ryškumas, rankinis, matavimai ir t. t., spalva ir dydis tarp foto ir dabartinis projektas gali šiek tiek skirtis.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

Įtraukta:

1xAir Pneumatinės Reketas, Veržliaraktis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai