SIM kortelės wifire (Megafon). Neribotą Internetą už bet kokius įtaisus, už 590 rublių per mėnesį. Neribotas Internetas + TV 641 p/mėnesį.

SIM kortelės wifire (Megafon). Neribotą Internetą už bet kokius įtaisus, už 590 rublių per mėnesį. Neribotas Internetas + TV 641 p/mėnesį.

w100506

Nauja

Yra sandėlyje

€3.34 €1.11
Vnt.

Žymos: gsm sim kortelė cloner, 3g, e sims, "iphone" lamborghini, kūdikių buteliukas dėžutė, SIM, tele 2, pasaulinė interneto sim kortelės, dangtelį "nokia" 2, kortelės sim.

SIM kortelės wifire.Neribotas Interneto 590 rublių/mėn už bet kokius prietaisus.Neribotas Internetas + televizija už 641 R/mėn.Darbai bokštas MegaFon.Galima prijungti papildomą paketą televizijos.

Teritorijoje tarifų akcija: visoje Rusijoje, išskyrus Altajaus teritorijoje, Amūro srityje, Žydų Autonominės Apylinkės, zabaykalsky teritorijoje, Irkutsko sritis, Kamchatsky teritorijoje, Kemerovo regione, Krasnojarsko teritorijoje, Magadano regione, novosibirsko regione, Omsko regione, Altajaus rajonas, Buriatija rajone, R-Ki Saha (Yakutia), R-Ki Tyva, R-Ki Khakassia, Primorsky Teritorijoje, Sachalino regiono, Tomsk regione, Chabarovsko Teritorijoje, Chukotsky Autonominis Rajonas, Krymas teritorijoje ir Sevastopolis.Prieš perkant, prašome patikrinti ar jūsų vietovėje yra įtrauktas į aprėpties zonos paslaugų teikėjo.Jūs galite padaryti tai oficialiai wifire svetainėje apačioje Pagrindinio Puslapio mobiliojo interneto " tab " ir tada aprėpties žemėlapį.

Prenumeratos mokestis: 590 rublių per mėnesį (neribotas Interneto) Prenumeratos mokestis: 641 rublių per mėnesį (neribotas Interneto + televiding paketas (ryšys iki 5 įrenginių))

Veikia bet kokio įrenginio (telefono, planšetinio kompiuterio, "Wi-Fi" maršrutizatorius, modemas).Be to, ne skyla operatoriaus modemai.

Internetas be apribojimų iš operatoriaus wifire, veikia bazinės stotys Megafon 3G tinkluose 4G (LTE).

24 valandų abonento paslauga-Taip

Eismo apribojimus nr.

Greitis iki 300 Mbps

TELEVIZIJA-yra (ryšys iki 5 prietaisų).

Asmeninę sąskaitą, paraiška-yra (login-sąskaitos numeris, slaptažodis-"pamiršote slaptažodį?")

Registracijos vartotojas-yra, tik paso duomenis iš rusijos Federacijos.

Parama P2P-Есть

Apribojimai torrent-Platinimo WiFi-Taip subalansuoti žemėlapyje yra 0 rublių.Norėdami įjungti paslaugą, reikia papildyti sąskaitą.Mobiliojo ryšio ir siunčia SMS yra neįmanoma!Registracijos SIM kortelę į savo pasą (per 24 h).Siųsti prekes atsiranda po teikiančios paso duomenis registracijos į asmenines žinutes parduotuvės.Jei nesate pasiruošę suteikti savo duomenis, prašome užsakymą!Ačiū!Tarifo nėra viešas, jis dirba stabiliai daugiau nei 2 metus.

Tarptinklinio ryšio nėra, tarifo planas, kai iš už namų ribų regione nesikeičia, veikia visoje Rusijoje (apimantis Megafon), išskyrus regionų atskirties (Altajaus teritorijoje, Amūro srityje, žydų Autonominės Apylinkės, Transbaikal Teritorijoje, Irkutsko sritis, Kamchatsky teritorijoje, Kemerovo regione, Krasnojarsko teritorijoje, magadano regione, Novosibirsko regione, Omsko regione, R-Ki Altajaus, R-Ki Buriatija, R-Ki Jakutija (Yakutia), R-Ki Tyva, R-Ki Khakassia, Primorsky Teritorijoje, Sachalino regiono, Tomsk regione, chabarovsko Teritorijoje, Chukotsky Autonominio Rajono teritorijoje, Kryme ir Miesto Sevastopolis)

Dėmesio: SIM kortelės keitimo ir grąžinimo netaikoma rusijos Federacijos teisės aktuose!Skaityti aprašymą atsargiai, užduokite klausimus, prieš pirkdamas!

Įjungimo SIM kortelės įvyks tik po to, teikiant paso duomenis abonento.

Jūs gausite aktyvinimo instrukcija su jūsų užsakymą.

Aktyvavimas vyksta nuo 9:00 iki 20:00 val.Mes stengiamės atsakyti į jūsų žinutes, taip pat greitai, kaip įmanoma, bet kartais mes turime laukti...Mes, be abejo, atsakyti!

Registracija įvyksta tik dėl abonentų, kuriems suėjo 18 metų!

Mūsų WhatsApp/Viber telefonu + 7(963)171-75-40

Pristatymo iš Rusijos laišku 1 klasė!

Pasiimti pašte!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai